179.00 лв.

Вибростимулатор Iroha by Tenga - Yuki

С Yuki, с форма на снежен човек можете да се насладите на вибрациите му и огъващия му се връх.

179.00 лв.

Добави 179 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

С Yuki, с форма на снежен човек можете да се насладите на вибрациите му и огъващия му се връх.

Предефиниране на удоволствието
Точно както се храним правилно, спим добре и се грижим за телата си, грижата за себе си е нещо, което е важно за всички нас. Ироха вярва, че удоволствието, което нашите тела търсят, също е нещо, което трябва да ценим по този начин. Iroha е предмет за самоудоволствие, за да отговори на тези естествени нужди. Марка, създадена от жени, за жени, за да осигури прелестно изживяване, различно от всяка друга. Забавен, безопасен начин за лечение на тялото си, към луксозните усещания, които то търси. Ново начало в удоволствието за жените.

Приканваща мекота, деликатна гладкост
Iroha е покрит с мек, еластичен материал, с гладко, изискано покритие. Soft Touch материалът на Iroha ви позволява да се насладите на грижа за себе си, подобна на масаж.

Водоустойчив, отблъскващ прах
Iroha е устойчив на пръски и може да се използва във вода с лекота. Със своето „антипрахово покритие“, той също така отблъсква праха, за чисто, хигиенно изживяване всеки път.

Дълбока сила, тихи вибрации
Iroha е проектиран да осигури за всички вкусове, с фини до силни вибрации и ритмичен модел, за да можете да избирате и използвате, както желаете. Всички се захранват с мощен, но почти безшумен мотор, така че може да се използва спокойно.

Праволинейна простота, безгранична наслада
Iroha може да се използва с такава лекота, че всеки може да го вземе за незабавна употреба. Два бутона, без объркващи контроли, осигуряват незабавна наслада на една ръка разстояние.

Функционално съхранение, незабавна употреба
Iroha идва в калъф, който също го зарежда. Просто поставете в кутията за съхранение, за да се зареди, така че следващия път можете да го използвате веднага щом пожелаете. Грижата за себе си наистина е на една ръка разстояние, по-чиста, по-бърза и по-силна от всякога.

Характеристики на Вибростимулатор Iroha by Tenga – Yuki:

  • Време за зареждане: прибл. 120 минути;
  • Непрекъснато време на работа: прибл. 90 минути;
  • Размери: Д85 х Ш57 х В38 мм.;
  • Тегло: 84 грама;
  • Материали: одобрен от FDA силикон, безопасен за тялото, ABS;
  • Батерия: литиево-йонна;
  • Основа за зареждане: ABS;
  • Прозрачен калъф: поликарбонат;
  • Номинално напрежение: AC 100 ~ 240V, 50 / 60Hz;
  • Дължина на USB кабела: 120 см.

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Размер

Срок за доставка