159.00 лв.

Надуваем простатен стимулатор Anal Fantasy

Когато искате да изведете аналната си игра на следващото ниво, Надуваем простатен стимулатор Anal Fantasy е водещият избор за анално възбуждане от висок клас и игра за простатата.

159.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Когато искате да изведете аналната си игра на следващото ниво, Надуваем простатен стимулатор Anal Fantasy е водещият избор за анално възбуждане от висок клас и игра за простатата. Изработена от ултрахигиеничен Elite Silicone, Elite Collection е безопасна за тялото, без фталати, без латекс и е създадена да играете дълго време. Използвайки най-новата в USB акумулаторна технология, плъговете Elite Collection са внимателно проектирани за максимален комфорт и гарантирано удовлетворение. Перфектна за всеки пол, унисекс колекцията се предлага с невероятни функции, които предлагат невероятни трепети и експлозивни резултати!

Характеристики на Надуваем простатен стимулатор Anal Fantasy:

  • Дизайн за простатата – стимулира точно правилните зони;
  • Клапан за освобождаване на въздуха – след като маркучът е отделен, натиснете бутона отдолу, за да спуснете стимулатора;
  • Надуваем елитен силикон;
  • Мощен мотор – покрит с гладък силикон;
  • Многоскоростни вибрации – осигуряват интензивно анално усещане;
  • Подвижен маркуч – извадете маркуча и се насладете на аналния си стимулатор без никакви тромави приставки;
  • Удобен за носене дизайн – крушката и маркучът на помпата са подвижни, за да осигурят удобна мобилност.

 

Надуваемият P-Spot Massager Anal Fantasy Elite предлага чувствено усещане за пълнота с напълно носен дизайн без ръце. Докато топката помпа в медицински стил ви позволява да напълните надуваемия плъг до вашите идеални предпочитания за размер, подвижният маркуч ви позволява да се наслаждавате на масажора без никакви тромави приставки. С многоскоростно дистанционно управление, което предлага мощни вибрации, възможностите за удоволствие са безкрайни!

Отличаващ се с ултра гладък елитен силикон и носен конусен дизайн, плъгът лесно се надува, за да създаде стимулиращо пълно усещане и дълбоко анално удоволствие, независимо дали се носи самостоятелно или по време на секс игра. Умно извитият масажор за простатата се съобразява с контурите на тялото ви, за да удря точното място всеки път!

Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка