0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

189.00 лв.

Hydromax3 - Clear

Серията Худромакс 3 е подходяща за хора с малък размер пенис- до 10см на члена в ерекция.

189.00 лв.

Налично

Добави 189 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Хидропомпите са комфортно, безопасно и ефективно решение за подобряване на ерекцията и увеличаване размера на пениса.

Hydromax е за сериозни хора, които са готови да се посветят на идеята да имат по-голям член и по-мощна ерекция. Мъжете, които ще ползват Hydromax трябва да са подготвени за нейната мощ!

Серията Худромакс 3 е подходяща за хора с малък размер пенис- до 10см на члена в ерекция.

Новите Hydromax помпи са трето, подобрено поколение хидропомпи, разработени от Bathmate. През последните години Bathmate непрестанно усъвършенстваха техните помпи, прилагайки най-новите открития в технологиите за уголемяване на члена. Третото поколение хидропомпи се отличават от предишните с:

35% по-мощен вакуум;
Специален мек пръстен, за по-голям комфорт в основата на пениса и тестисите. Като допълнителен бонус е лесното му отстраняване за по-лесно почистване;
Подобрената система създаваща вакуума, позволява да завъртате помпата на 360 градуса около оста си.
Възможността да променяте ъгъла на помпата за подобрен комфорт и ефективност при ползване под душа;
Подобрен вентил за по-лесно изтласкване на излишната вода, позволяваща използване на помпата само с една ръка;
По-голямо разнообразие от размери за максимална ефективност.

Резултат: по-голям комфорт, по-голямо удоволствие и по-бързо увеличение на пениса!

За да е максимално ефективна помпата, размерът ѝ трябва да подхожда към размера на пениса Ви!

Как да използвате Bathmate Hydromax във ваната:

Напълнете ваната с вода;
Във вече пълната вана потопете помпата под водата, докато се напълни догоре с вода. Поставете пениса в помпата докато е още под водата;
Притиснете помпата надолу към таза няколко пъти, докато се създаде вакуум. Трябва да започнете да усещате как налягането нараства и пениса се увеличава. Излишната вода ще започне да излиза през клапата в горната част на помпата. Може да се наложи да изпомпите 4 или 5 пъти докато водата спре да излиза от клапата;
Когато не може да се изпомпва повече е постигнат максималния вакуум за момента;
На всеки 4 или 5 мин. опитвайте да изпомпвате отново. Тъй като пенисът се увеличава, излишната вода ще излиза през клапата всеки път, когато изпомпвате. Винаги се стига до момент, в който не може да се изпомпва повече. Това е оптималното състояние в което трябва да останете за известно време, но ако напрежението в пениса ви се стори твърде голямо, просто натиснете леко клапата в горната част на помпата – това ще намали налягането;
След 5 минути натиснете клапата и отстранете помпата. Направете това изправен, за да видите резултата веднага. Няма да останете разочаровани;
Използвайте помпата за 5 минути, отстранете я, след което масажирайте пениса 30 секунди. Повторете 3 пъти, за максимум 15 минути. Не трябва да чувствате дискомфорт, а помпата трябва да се отстрани лесно и безпроблемно, чрез отпускане на налягането.

Как да използвате Bathmate Hydromax под душа:

Напълнете помпата с вода от душа;
Хванете дъното на помпата, за да е сигурно, че водата няма да излезе;
Поставете пениса в помпата и притиснете към тялото за да създадете вакуум;
Поставете ремъка за душ през врата и закачете долния край на ремъка в предната част на помпата;
Спрете да държите помпата (може да продължите с къпането). Увеличавайте налягането, когато е необходимо.
След всеки 5 мин натиснете клапата в горния край на помпата, за да освободите налягането и отстранете помпата.
Повторете 3 пъти за по 5 минути, като след всяко сваляне на помпата масажирайте пениса 30 секунди. Не трябва да чувствате дискомфорт, а помпата трябва да се отстрани лесно и безпроблемно, чрез отпускане на налягането.

Как да използвате Bathmate Hydromax без вода:

Намажете пениса и входа на помпата с лубриканта;
Закачете ръчната помпа с маркуча;
Поставете пениса във помпата;
Напомпайте с ръчната помпа докато получите максимална ерекция, ако усетите дискомфорт – натиснете изпускащия клапан за да регулирате налягането;
Задръжте така в максимална ерекция 5 минути, освободете налягането, извадете пениса и го масажирайте 30 секунди;
Повторете 3 пъти за по 5 минути, като след всяко сваляне на помпата масажирайте пениса 30 секунди. Не трябва да чувствате дискомфорт, а помпата трябва да се отстрани лесно и безпроблемно, чрез отпускане на налягането.

Комплектът включва:

Хидропомпа
Меко уплътнение за по-голям комфорт при употреба
Инструмент за измерване на пениса
Патентована 3-слойна изпомпваща система
Ръчна помпа с маркуч за по-прецизно регулиране и комфорт
Ремък-каишка за врата за ползване под душа
Специален лубрикант
Специална гъба за почистване на помпата
Кърпа за подсушаване
Мек несесер за съхранение, събиращ всичко от комплекта, със заключващ механизъм.

Каква е разликата между хидропомпите и стандартните вакуум помпи за пенис Основните разлики са в безопасността и комфорта:

Защо са по-безопасни?

За разлика от въздуха, водата практически няма никакво разширение. Това физическо свойство я прави много по-безопасна, защото засмукващото действие на помпата се предава абсолютно равномерно в целия обем на пениса. При стандартните вакуум помпи въздухът (заради разтегливостта си) не може да създаде такъв равномерен ефект и вакуумът ще „атакува“ първо по-слабите места, като вените. Затова при обикновените пенис помпи има, макар и незначителен, риск от увреждане на кръвоносни съдове (при превишаване на налягането), докато при хидропомпите този риск отсъства напълно!

Защо са по-комфортни?

Хидропомпите са перфектни за ползване във ваната, когато тялото е без напрежение и сте спокойни и отпуснати. Тогава и ефективността и удоволствието при използване е най-голяма!

Каква е разликата между хидропомпите и екстендерите за пенис

Различен е начинът на използване и целите, за които са създадени. Основната цел и принципът на работа на екстендерите за пенис (като AndroPenis и др.) и хидропомпите е различен, въпреки че крайният резултат е подобен.

Екстендерите, като AndroPenis, са медицински изделия създадени първоначално за следоперативна терапия, и впоследствие започват да се ползват за увеличаване големината на пениса.
Пенис помпите, като Hydromax, са създадени за подобряване ерекцията и не са медицинско изделие.
Екстендерите „работят“ когато пенисът не е в ерекция, по схема, в продължение на няколко месеца, до достигане на желаните резултати. Страничен ефект е подобрената ерекция и либидо.
Хидропомпите „работят“ когато пенисът е в ерекция и дават мигновен ефект за по-голяма и мощна ерекция. Те подобряват кръвообращението на пениса, което води до по-добра ерекция. Ако се ползват редовно по схема, в продължение на няколко месеца, ефектуъ ще е цялостното увеличение на пениса, както в ерекция, така и в отпуснато състояние.
Друга разлика е, че с помпата ефекта се постига и с доставяне на удоволствие. За това, хидропомпите може да се ползват и за мастурбация.

Хидропомпите са вашето оръжие за по-мощна ерекция. Резултатът е по-добър секс и по-задоволени жени, а увеличаването на пениса и подобреното самочувствие е допълнителен бонус!

Кратка информация

Допълнителни указания

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Материя