ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 6999 налични продукта
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

59.00 лв.

Хранителна антицелулитна добавка Sirenspharma Cellulite, 30 капсули

Sirenspharma Cellulite е революционен, естествен антицелулитен продкт, който съчетава 5 мощни съюзника, за да се сбогувате с целулита

59.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 1-2 дни

За да знаеш повече

Sirenspharma Cellulite е революционен, естествен антицелулитен продкт, който съчетава 5 мощни съюзника, за да се сбогувате с целулита: 1-ви стимулира метаболизма, 2-ри елиминира задържането на течности, 3-то подобрява циркулацията на кръвта, 4-то изгаря мазнините по-лесно и бързо, 5-то премахва мазнините течността и токсините, които причиняват целулита от тялото.
Термогенно действие:
Естествените билкови екстракти подпомагат метаболитните процеси и започват да изгарят мастните резерви на организма. Sirenspharma Cellulite стимулира периферния метаболизъм, където се натрупва мастна тъкан.
Диуретично действие:
Продуктът премахват излишните течности, които се съдържат в тялото. Екстрактът от хвощ е мощен диуретик, който източва натрупания излишен флуид и прави тялото да го разсее.
Циркулация:
Sirenspharma Cellulite намалява малките натрупвания на мазнини под кожата и решава проблемите с мазнините, токсините в кожата и излишната течност под кожата, подобрявайки кръвообращението.
Детоксикиращо действие:
Sirenspharma Cellulit подобрява функцията на черния дроб, за да очисти кожата на токсините. Продуктът поправя кожата, така че тя да е по-стегната и по-равномерна.
Състав:
Стимулира метаболизма
Гуарана (Paullinia cupana) Този индонезийски плод се използва и за готвене и запазване на други храни, използващи антибактериални свойства. Тя стимулира храносмилането и служи като слабително средство. Счита се, че има качества за потискане на апетита и също така действа като блокер за ензимите, които участват в синтеза на мастни киселини.
Конска опашка
Елиминира задържането на течности
Equisetum arvense (хвощ) е едно от най-полезните растения срещу целулит, защото помага да се отцеди и очисти тялото от токсини, натрупани поради задържането на течности.
Хвощът има много терапевтични и естетични свойства, като регенериращите свойства на клетъчната тъкан, както и неговите почистващи ефекти и голямо въздействие върху красотата и здравето на кожата.
Подобрява кръвообращението
Gotu kola (Centella asiatica) Клинично доказано е, че подпомага лимфния дренаж, укрепва вените, подобрява кръвообращението в долните крайници и помага за възстановяване на дермата.
Centella asiatica е една от най-популярните и най-препоръчваните билки за намаляване на целулита, тъй като съдържа
активна съставка, наречена форсколин, която помага за преместването на мастните клетки от местата, където са останали. Тя има хранителни вещества, които помагат на организма да излекува и възстанови вредите, причинени от целулита.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка