146.00 лв.

Преса за топки Hinged Cock Ring/CBT Ball Stretchers (40mm )

Този уникален пръстен за тестиси с тежка конструкция има невероятно сигурна тройна панта и уникална ключалка с шестостен ключ, която гарантира, че няма да можете да избягате, освен ако не сте отключени!

146.00 лв.

Налично

Добави 146 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Харесва ли ви нещо малко по -различно в BDSM-a? Този уникален пръстен за тестиси с тежка конструкция има невероятно сигурна тройна панта и уникална ключалка с шестостен ключ, която гарантира, че няма да можете да избягате, освен ако не сте отключени! Изключително тежък, този метален пръстен се заключва около горната част на тестисите, разтягайки ги и ги претегляйки за напълно дразнещо усещане. Дебелият пръстен спира тестисите да се издигат в точката на еякулация, забавяйки удоволствието ви още по -дълго. Заключвайки се на място с помощта на шестостен ключ, този тришарнирен пръстен е невъзможно да се отвори без него! Страхотен аксесоар към всяка единица CB целомъдрие или блестящ стартер за тези, които искат да опитат разтягане на топките.

Характеристики на Преса за топки Hinged Cock Ring/CBT Ball Stretchers:

  • Диаметър: 6,7 см;
  • Вътрешен диаметър: 4 см.;
  • Ширина: 1,7 см;
  • Тегло: 293гр.;
  • Материал: неръждаема стомана.

 

Използвайте с лубрикант на водна или силиконова основа. След употреба почистете със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка