ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 6999 налични продукта
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

119.00 лв.

Ограничител с наустник Gag & Wrist Restraint

Ако търсите най-добрият BDSM за начинаещи „всичко в едно“, не търсете повече! Фетиш фентъзи гег и ограничител за китката ще държат любовника ви със затворени ръце, вързан и под пълен контрол.

 

119.00 лв.

Налично

Добави 119 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Ако търсите най-добрият BDSM за начинаещи „всичко в едно“, не търсете повече! Фетиш фентъзи гег и ограничител за китката ще държат любовника ви със затворени ръце, вързан и под пълен контрол. Удобната каишка за глава се регулира лесно и разполага с найлонова облегалка от врата до китката, която се свързва с маншетите отзад. С ръцете на субектите, завързани с маншети зад гърба и със запушени уста, можете да изследвате неограничени фантазии, без те никога да кажат дума или да избягат.

Неопреновите маншети имат метални D-пръстени, които се прикрепят към метална пружинна скоба на задната лента, а маншетите лесно се регулират с велкро, за да отговарят на повечето размери. Задната лента също може да се регулира, за да се промени разположението на китките на субекта. Твърдата гумена топка е направена от PVC без фталати и е широка 5,6 см. Той е идеален за начинаещи BDSM игра и достатъчно труден дори за най -опитните потребители!

Характеристики на Ограничител с наустник Gag & Wrist Restraint:

  • Твърда гумена топка Gag;
  • Регулируем ограничител за врата/китката;
  • Регулируеми маншети за китка от неопрен;
  • Безплатна маска от сатен;
  • Материал: найлон, каучук, метал, PVC.

 

Разгледайте още предложения за наустници.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка