0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

16.00 лв.

Овлажнител Be Lover Gel Aqua Power, 100ml.

100 мл. секс лубрикант на водна основа в удобна бутилка с дозаторна помпа. Подходящ за нормален включително орален секс, без или със секс-играчки. Увеличава удоволствието от секса. Задължително допълнение към секс-играчки.

16.00 лв.

Добави 16 Ох!точки!
Срок на доставка 1-2 дни

За да знаеш повече

Be Lover Aqua Power е силно eфективен лубрикант за всички видове сексуални дейности, включително орален и анален акт. Също така е съвместим със секс играчки и аксесоари. Be Lover Aqua Power има дълготраен ефект. Уникалната му копринена текстура ще изглади и успокои кожата ви.
За разлика от други лубриканти на водна основа, той не изсъхва и е гъст, което ще ви позволи да му се радвате по-дълго време.

Be Lover Gel AQUA POWER е създаден въз основа на уникална рецепта и ефективно си сътрудничи с тялото ви.

За да се насладите на сетивата си в крайни удоволствия, се нуждаете от естествено смазване. Ако то е недостатъчно, ще почувствате физически и психически дискомфорт, който може сериозно да попречи на способността ви да правите секс.

За разлика от други лубриканти, водният гел Be Lover прилича на естествен смазочен материал. Благодарение на неутралния си pH индикатор, той осигурява усещане за невероятен комфорт. Той не предизвиква алергични реакции или раздразнения.

Характеристика на Be Lover Gel Aqua Power:

  • Овлажнява и смазва
  • Подходящ за вагинален,орален и анален акт
  • Изглажда и успокоява кожата
  • Съвместим със секс играчки и аксесоари
  • Съвместим с презервативи

Състав:

Вода, глицерин, пропилей гликол, метилпарабен, 2-бромо-2-нитропропан-1,3-диол, йод-пропилен, йодопропинил йодопропинил, хидроксиетилцелулоза.

Приложение:

Просто натиснете на помпата на апликатора, за да изстискате достатъчно количество гел върху дланта на ръката си. След това разпределете гела в интимните си региони, особено тези, които са подложени на дразнене. Можете също да приложите екстракта върху вашия презерватив.

Можете да прилагате екстракта редовно, няколко пъти на ден, съобразно вашите нужди и независимо от възрастта. Продължителното му приложение не влияе на хормоналния баланс на организма ви. Той е неутрален за кожата .
Благодарение на дискретната елегантност на бутилката, можете да съхранявате екстракта с друга козметика. Да се съхранява на тъмно място, недостъпно за деца.

Разгледайте още лубриканти на водна основа.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка