216.00 лв.

Пенис колан Armour Knight -L/XL Waistband

Когато носите пенис колан, искате да се чувствате притежаващи по -голям, по -твърд, по -мощен пенис между краката ви – не неудобна чужда играчка, която трябва да ръководите с ръце.

216.00 лв.

Налично

Добави 216 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Когато носите пенис колан, искате да се чувствате притежаващи по -голям, по -твърд, по -мощен пенис между краката ви – не неудобна чужда играчка, която трябва да ръководите с ръце.Пенис колан Armour Knight естествено извлича енергия, изтласкваща от таза ви, а не чрез смачкване на гениталиите. И поради уникалния си монолитен дизайн, в основата няма обемиста приставка, така че и двамата да се насладите на по-дълбоко натискане.

Характеристики на Пенис колан Armour Knight – XL -L/XL Waistband:

  • Цвят черен;
  • Външна обиколка: 16 см.;
  • Вътрешна обиколка: 12,5 см.;
  • Дължина за поставяне: 17,5 см.;
  • Колан: XL: 92,5 – 97,5 см. Талия.

 

Продуктите с марка Perfect Fit се продават и са предназначени за използване строго като играчки за възрастни за забавление. Те не са предназначени за медицинска употреба и не са клинично тествани. Използването на тези продукти не оправдава и не предполага никакви медицински претенции. Тези продукти не съдържат фталати, не съдържат латекс и отговарят на европейските стандарти за безопасност на играчките EN71-3.

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка