ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 6999 налични продукта
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

109.00 лв.

Анален комплект Anal Adventure Kit

Отменете табуто, свързано с анален секс, и открийте невероятно удоволствие с  Анален комплект Anal Adventure Kit.

109.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Отменете табуто, свързано с анален секс, и открийте невероятно удоволствие с  Анален комплект Anal Adventure Kit. Ако никога не сте опитвали анална игра, Anal Adventure Kit е точно това, от което се нуждаете, за да изследвате невероятния свят на анална стимулация.

Характеристики на Анален комплект Anal Adventure Kit:

  • Мини вибратор с три приставки;
  • Материал: силикон.

 

Ключът към аналната игра е да я забавите! Опитът за анално проникване, преди да се възбудите правилно, може да бъде неприятен, затова си позволете да се отпуснете, за да се насладите на преживяването. Играта с пръсти е чудесен начин да отпуснете ануса, така че използвайте включената втулка за пръсти и десенсибилизиращ крем, за да масажирате зоната. Анусът и ректумът нямат автоматична система за смазване като вагината, затова използвайте много от включената смазка Moist®, за да намалите триенето и да увеличите удоволствието.

Anal Adventure Kit разполага с три уникални приставки, които просто се плъзгат върху мини-вибрацията. Всяка приставка има заострен връх за лесно влизане, докато тихият мотор доставя умопомрачителни вибрации директно до най-чувствителното ви място. Просто завъртете основата на мини-вибратора, за да я включите и изключите, като ви преведе от пърхане до пулсиране за секунди.

Постигането на оргазъм чрез анална стимулация е невероятно възбуждащо благодарение на високата концентрация на нервните окончания в района, а нашата Anal Fantasy Collection включва играчки, които ще стимулират всеки един от тези нерви. Така че позволете си да влезете в нов свят на блаженство … възможностите за удоволствие са безкрайни!

Нашият ултрахигиеничен Elite Silicone ™ е без фталати, хипоалергенен и супер гъвкав.

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка