199.00 лв.

Реалистично дилдо American Pop - синьо

Колекционери, обърнете внимание: Реалистично дилдо American Pop е тук, за да революционизира вашата галерия продукти за удоволствие със страхотна селекция от вибратори, плъгове и други!

199.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Колекционери, обърнете внимание: Реалистично дилдо American Pop е тук, за да революционизира вашата галерия продукти за удоволствие със страхотна селекция от вибратори, плъгове и други! American Pop е класически 15 см. вибратор с топки, представен във вълнуващи цветове и съвременни материали, вдъхновени от поп арт.
Platinum Premium Silicone е най-висококачественият и най-хигиеничен материал, използван в индустрията за възрастни, и това е, което използваме за създаване на ръчно изработени продукти, произведени в Америка. Icon е съвместим със сменяемите секс системи на Vac-U-Lock и аксесоарите, както и повечето пенис колани с уплътняващи пръстени, и се предлага с подвижна вакуумна основа Vac-U-Lock.

Характеристики на Реалистично дилдо American Pop:

  • Размери на продукта: 16,5 x 3,8 x 3,8 cm.;
  • Тегло на продукта: 230 грама;
  • Диаметър на продукта: 3,8 cm.;
  • Дължина за вмъкване: 14 cm.;
  • Материал: Силикон.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Диаметър

Материя