+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

80.00 лв.

Пенис пръстен Signet Ring

Продуктов номер: 109-204

Оребрената структура, управлението на приложението и мекият силикон на пенис пръстена го правят истински привличащ вниманието.

[gtranslate]
Марка:
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

80.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Оребрената структура, управлението на приложението и мекият силикон на пенис пръстена го правят истински привличащ вниманието. Като ограничава притока на кръв, устройството не само забавя еякулацията, но и стимулира и двамата партньори с интензивни вибрации.
Пръстенът за пенис е изработен от силикон, така че се приляга плавно и гъвкаво около пениса ви. Ограничението на притока на кръв далеч от пениса забавя еякулацията и ви дава по-силна ерекция, докато партньорът ви се наслаждава на интензивни вибрации от устройството. Набраздената структура осигурява допълнителна стимулация на клитора. Вибрациите на пръстена могат да се управляват интуитивно чрез бутона с едно докосване или приложението Satisfyer Connect. Приложението предлага безкрайни възможности за правене на любов. Можете да управлявате пръстена от вашия смартфон или да създавате свои собствени програми за вибрации.

Характеристики на Пенис пръстен Signet Ring:

  • Размери на продукта: 8,3 х 4,6 х 3,5 см.;
  • Тегло на продукта: 51 грама;
  • Диаметър на продукта: 4 см.;
  • Презареждащ се:ДА;
  • Водоустойчив: ДА;
  • Материал: Силикон.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Диаметър

Срок за доставка

Цвят

Доставка от:

Материя