+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

39.00 лв.

Зъбчато колело за удоволствия SCANDAL

Продуктов номер: 104-681

Tease and please! Аксесоар за сетивата – зъбчато колело, или колело на Вартенберг е един от малкото сензорни аксесоари, които могат да се използват навсякъде по тялото.

[gtranslate]
SKU 104-681 Категория:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

39.00 лв.

Добави 39 Ох!точки!

За да знаеш повече

Зъбчато колело за удоволствия SCANDAL

Tease and please! Аксесоар за сетивата – зъбчато колело, или колело на Вартенберг е един от малкото сензорни аксесоари, които могат да се използват навсякъде по тялото. Това красиво колело с шипчета е създадено да дразни приятно всички достижими нервни окончания на вас и вашия партньор.

Колелото на Вартенберг, както неочаквано голям брой секс аксесоари, е създадено с медицинска цел – изобретение на Робърт Вартенберг като уред с неврологично приложение. Нещо, преди използвано само в медицинска обстановка с цел проверяване на нервната чувствителност на тялото, някак си е успяло да намери пътя си до спалните, секс шоповете и фетиш клубовете!

Целта на колелото е да повиши нивата на адреналин и да ускори възбудата. Където и да решите да го разходите, зъбчетата ще се заиграят и ще засилят фокуса върху усещанията.

Аксесоарът има ергономична, удобна за хващане дръжка, с която да контролирате движенията на 20-те шипчета и да се
насладите на реакциите на своя подчинен. Чудесен начин да вдигнете градуса на любовната игра, за да се подготвите за нещо още по-горещо. Какво ще последва, знаете само вие.

Бранд: CALIFORNIA EXOTIC
Цвят: Черно
Материал: Сплав

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят