+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

268.00 лв.

Анален вибратор Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

Продуктов номер: 214-269

Мощно действие, вибриращо и динамично стимулираща, спираща дъха стимулация за вълнуващо интимно преживяване.

[gtranslate]
Марка:
SKU 214-269 Категория: Етикет:
Срок на доставка: 6 - 9 дни

268.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Мощно действие, вибриращо и динамично стимулираща, спираща дъха стимулация за вълнуващо интимно преживяване. Функция за вътрешно загряване.Затоплянето достига до 40 ºC (104 ºF). Удобно компактен дизайн.USB акумулаторно магнитен щепсел за зареждане.
Gyrating Ass Thruster предлага невероятно лично удоволствие с мощен натиск в компактен дизайн. Със 7 невероятни вибрации, комбинирани с натискане и въртене, възможностите за удоволствие са безкрайни! Въртящият механизъм на Gyrating Ass разполага с мощен вибриращ куршум на върха, силно бутащо / въртящо се бутало, задвижвано от презареждащ се двигател, и вътрешно отоплително ядро, което затопля вала до 40 ° C (104 ° F).

Инструкции за експлоатация: Презарежда се чрез включения USB кабел. Многофункционалният бутон и бутонът за нагряване могат да се използват поотделно или едновременно.

Инструкции за грижа: Почистването става с препарат за почистване на играчки и топла вода. Бързо и лесно може да почистите и със сапун и топла вода.Прозрачната капачка създава хигиенна конструкция за пътуване / съхранение, когато не се използва.

Размери на продукта 21,3 x 3,8 x 3,8 cm
Тегло на продукта 248 грама
Диаметър на продукта 3,8 cm
Вмъкваща дължина 12,2 cm
Режими на скорост 7
Многократна скорост Да
Акумулаторна Да
материали силикон

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Диаметър

Материя