0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

3999.00 лв.

Супер реалистична кукла Banger Babe Pamela

Памела е голяма, любовна кукла с реалистичен размер, изработена от първокласни материали/ гладък TPE/. Дизайнът се отличава със здрав стоманен скелет за максимална издръжливост и независима употреба и гъвкавост за поставяне на куклата в позиция на избор.

3999.00 лв.

Налично

Добави 3 999 Ох!точки!
Срок на доставка 5-6 дни

За да знаеш повече

Здравейте! Аз съм Памела, забавно, непокорно момиче, което винаги е в настроение за секс. Обичам да изследвам границите на удоволствието и нямам нищо против да нарушавам правилата.
Спецификации: Размер на обувката: 36 (ЕС) | Размер на облеклото: S,M-EU 36/38 | Бюст: 95 см | Размер на талията: 54 см | Размер на бедрата: 97м |
Памела е голяма, любовна кукла с реалистичен размер, изработена от първокласни материали/ гладък TPE/. Дизайнът се отличава със здрав стоманен скелет за максимална издръжливост и независима употреба и гъвкавост за поставяне на куклата в позиция на избор. Всяка дама на Bangers Babes разполага с реалистични орални, вагинални и анални текстурирани канали, които при желание могат да се затоплят. Други реалистични детайли включват: качествена прическа, изкуствени нокти и деликатни черти на лицето. Спазвайки изключителен стандарт за качество, тази прекрасна дама ще бъде любимата ви игра за много години напред. Тази луксозна кукла се предлага с широка гама от аксесоари, за да поддържате дамата си да изглежда и да се чувства най-добре във всеки един момент! В пакета са включени: два палави комплекта бельо, почистващ препарат за играчки S8, копринен лубрикант S8, прах за подновяване на S8, бели памучни ръкавици за преместване / работа с куклата/, комплект заместващи нокти, палка за нагряване чрез USB, почистващ иригатор и др. Четка за коса и обширни инструкции за грижа.
Имайте предвид, че поради размера и теглото си, този артикул не се предлага в конвенционална опаковка на продукта и вместо това ще бъде доставен в дискретна, картонена кутия.
Дължина: Вагинална дълбочина: 18 cm | Анална дълбочина: 18 см | Устна дълбочина: 15 cm
Обща дължина 161cm
Тегло: 39кг

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Материя