0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

5999.00 лв.

Реалистична кукла Trisha - Flesh

Shots са щастливи да представят новата си реалистична кукла. Trisha е изправена кукла, изработена от TPE материал, безопасен за тялото. Триша има напълно реалистични ръце и крака. Винаги внимателно премествайте ръцете и краката в желаното положение.

5999.00 лв.

Налично

Добави 5 999 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Shots са щастливи да представят новата си реалистична кукла. Trisha е изправена кукла, изработена от TPE материал, безопасен за тялото. Триша има напълно реалистични ръце и крака. Винаги внимателно премествайте ръцете и краката в желаното положение. Триша има стоящи болтове, за да даде правилния баланс за изправяне. Възможно е да се свалят стоящите болтове. Просто ги изкривете. Внимание: когато болтовете са свалени, Триша не може да стои! Триша може да носи обувки, но се препоръчва да носите само равни обувки, без токчета.

Триша има три отвора за невероятна еротична игра, за да изпълни всички ваши желания. Вагиналните, аналните и устните зони на Trisha трябва да се почистват след всяка употреба, за да се избегне натрупването на бактерии. Използвайте само смазка на водна основа. Силиконовите или петролни смазки могат да увредят кожата на Триша.

За по-реалистично усещане е добавен елемент за затопляне на тялото. За да стартирате затоплящия елемент, моля включете USB порт. Дръжте 3 минути в USB порта, за да достигнете максимална топлина.

Внимавайте да не поставяте Триша със или върху предмети, съдържащи мастила, като вестници, списания, тъмно оцветени материали, черни или мокри чаршафи или кожени материали, съдържащи маслоразтворими пигменти.
Включени:
– USB елемент за затопляне на тялото
– 1 гръдна топка
– Комплект бельо
– Допълнителна подмяна на нокти
– четка за коса
– Лосион за тяло / смазка
– Почистващ препарат за играчки
– Почистващ иригатор
– 1 допълнителен аксесоар влагалище
– Инструкция за употреба
Спецификации Дължина: 156 см
Тегло: 35 кг
Гърди: K-чаша (118 см)
Талия: 52 см
Ханш: 82 см
Дълбочина на влагалището: 18 см
Дълбочина на ануса: 18 cm
Устна дълбочина: 15 cm

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка

Цвят

Материя