0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

5999.00 лв.

Реалистична кукла Jacky - Flesh

Shots са щастливи да представят новата си реалистична кукла. Жаки е изправена кукла, изработена от TPE материал, безопасен за тялото. Жаки има напълно реалистични ръце и крака.

5999.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Shots са щастливи да представят новата си реалистична кукла. Жаки е изправена кукла, изработена от TPE материал, безопасен за тялото. Жаки има напълно реалистични ръце и крака. Винаги внимателно премествайте ръцете и краката в желаното положение. Жаки има стоящи болтове, за да даде правилния баланс за изправяне. Възможно е да се свалят стоящите болтове. Просто ги изкривете. Внимание: когато болтовете са свалени, Жаки не може да стои! Жаки може да носи обувки, но се препоръчва да носите само равни обувки, без токчета.

Жаки има три отвора за невероятна еротична игра, за да изпълни всички ваши желания. Вагиналните, аналните и устните зони на Жаки трябва да се почистват след всяка употреба, за да се избегне натрупването на бактерии. Използвайте само смазка на водна основа. Силиконовите или петролни смазки могат да увредят кожата на Коко.

За по-реалистично усещане е добавен елемент за затопляне на тялото. За да стартирате затоплящия елемент, моля включете USB порт. Дръжте 3 минути в USB порта, за да достигнете максимална топлина.

Внимавайте да не поставяте Коко със или върху предмети, съдържащи мастила, като вестници, списания, тъмно оцветени материали, черни или мокри чаршафи или кожени материали, съдържащи маслоразтворими пигменти.
Включени:
– USB елемент за затопляне на тялото
– 1 гръдна топка
– Комплект бельо
– Допълнителна подмяна на нокти
– четка за коса
– Лосион за тяло / смазка
– Почистващ препарат за играчки
– Почистващ иригатор
– 1 допълнителен аксесоар влагалище
– Инструкция за употреба
Спецификации Дължина: 161 см
Тегло: 40 кг
Гърди: G-чаша (93 см)
Талия: 79 см
Ханш: 102 см
Дълбочина на влагалището: 18 см
Дълбочина на ануса: 18 cm
Устна дълбочина: 15 cm

Кратка информация

Допълнителни указания

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка

Цвят

Материя

×