0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

3999.00 лв.

Реалистична кукла Banger Babe Helen

Здравей, аз съм Хелън, невинно и малко срамежливо момиче. Имам нужда от мъж, който може да ми покаже всичко, което трябва да знам за сексуалното удоволствие. Можете ли да ми дадете някои уроци за частни уроци?

3999.00 лв.

Налично

Добави 3 999 Ох!точки!
Срок на доставка 5-6 дни

За да знаеш повече

Здравей, аз съм Хелън, невинно и малко срамежливо момиче. Имам нужда от мъж, който може да ми покаже всичко, което трябва да знам за сексуалното удоволствие. Можете ли да ми дадете някои уроци за частни уроци? Да пропуснем книгите и да преминем направо към физическа подготовка. Ще ви дам неограничен достъп до всичките ми дупки, ако можете да ме научите как да задоволявам истински мъж.
Спецификации: Размер на обувката: 36 (ЕС) | Размер на облеклото: XS, S – EU 34/36 | Бюст: 85 см | Размер на талията: 53 см | Размер на бедрата: 82 см |
Хелън е голяма, любовна кукла, изработена от първокласни материали като гладък TPE. Дизайнът се отличава със здрав стоманен скелет за максимална издръжливост и независима употреба и гъвкавост за поставяне на куклата в позиция на избор. Всяка дама на Bangers Babes разполага с реалистични орални, вагинални и анални текстурирани канали, които при желание могат да се затоплят. Други реалистични детайли включват: качествена прическа, изкуствени нокти и деликатни черти на лицето. Спазвайки изключителен стандарт за качество, тази прекрасна дама ще бъде любимата ви играчка за много години напред. Тази луксозна кукла се предлага с широка гама от аксесоари, за да поддържате дамата си да изглежда и да се чувства най-добре във всеки момент! В комплекта са включени два комплекта бельо, почистващ препарат за играчки S8, копринен лубрикант S8, прах за подновяване на S8, бели памучни ръкавици, комплект за подмяна на ноктите, пръчка за подгряване на USB, почистващ иригатор, Четка за коса и обширни инструкции за грижа. Имайте предвид, че поради размера и теглото си, този артикул не се предлага в конвенционална опаковка на продукта и вместо това ще бъде доставен в дискретна, картонена кутия.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Материя