429.00 лв.

Пенис колан с три дилда Body Extensions - Be Naughty

Системата пенис-колани Excelions Hollow Strap-On от Doc Johnson® е унисекс колекция от ремъци и кухи силиконови приспособления, предназначени да стимулират тялото и да позволят игра на проникване, независимо от типа или функцията на анатомията на потребителя.

429.00 лв.

Налично

Добави 429 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Системата пенис-колани Excelions Hollow Strap-On от Doc Johnson® е унисекс колекция от ремъци и кухи силиконови приспособления, предназначени да стимулират тялото и да позволят игра на проникване, независимо от типа или функцията на анатомията на потребителя. Този висококачествен комплект от 4 части включва регулируем еластичен и силиконов колан с вграден 10-функционален вибратор и три първокласни силиконови приспособления, създадени за максимално сексуално удоволствие на всеки потребител. Управлявани чрез безжични дистанционни или повърхностни бутони, вибриращите ремъци на Body Extensions са напълно зареждани с включения USB кабел. Всеки продукт от колекцията включва подробни инструкции за грижа и употреба.
• Напълно регулируем премиум силиконов и еластичен ремък с вграден 10-функционален вибратор – приляга на талиите от 28 ‘(71 см) до 48’ (121 см)
• Безжичен презареждащ се вибриращ ремък включва дистанционно управление и USB кабел за зареждане Чувства се мека и гладка
• 7 ”крушка, 7,5” тънка и 8 ”голяма приставка за силикон Dong
• Еднакво подходяща за всички полове
• Без фталат, безопасен за тялото

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Диаметър

Материя