179.00 лв.

Мултивибратор FeelzToys - Lea Rabbit Vibrator Strawberry

LEA е копринен вибратор заек, който осигурява интензивни оргазми. G-точката и клиторът се стимулират едновременно от два мощни двигателя, всеки от които може да бъде настроен според собствените си вибрационни модели.

SKU 105-460  

179.00 лв.

Добави 179 Ох!точки!
Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

LEA е копринен вибратор заек, който осигурява интензивни оргазми. G-точката и клиторът се стимулират едновременно от два мощни двигателя, всеки от които може да бъде настроен според собствените си вибрационни модели. Има не по-малко от 7 модела, които можете да изпитате, както за клитора, така и за влагалището. Искате ли по-мека стимулация на клитора и по-интензивни вибрации срещу вашата G-точка? LEA отговаря на всички ваши нужди, можете да го настроите както ви харесва.

Не е нужно да се притеснявате за здравето си, защото LEA е направен от безопасен медицински силикон и е 100% водоустойчив, така че можете да му се наслаждавате и под душа и дори във ваната. Никой няма да ви чуе, защото двигателите на LEA мълчат. И можете да се насладите на до два часа от вашата секс играчка с пълна батерия.
Леа осигурява интензивно удоволствие!

Спецификации и характеристики:
– Два мощни двигателя, независими един от друг
– 2 x 7 вибрационни шаблона
– Шепот тихи двигатели
– 100% водоустойчив
– Батерия: 700mAh USB акумулаторна, 2 часа работно време (включен USB кабел)
– Материал: Висококачествен медицински силикон
– Тегло: 210гр
– Размери 202 (L) mm x 37,5 (D) mm

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка

Цвят

Материя

Размер