0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 6900 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

299.00 лв.

Мастурбатор PDX Elite Extender Pro Vibrating Pump

Тази революционна патентована конструкция ви позволява да персонализирате удоволствието си с удължаваща се тръба, която работи на точното място, което желаете. Вибрационната помпа на Extender Pro има прогресивна IST технология с невероятно реалистично прекъсващо всмукване, за да осигури реалистични ‘дойни’ усещания за най-добрата мастурбация в живота ви!

Български English
SKU 214-274  

299.00 лв.

Добави 299 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Български English

Тази революционна патентована конструкция ви позволява да персонализирате удоволствието си с удължаваща се тръба, която работи на точното място, което желаете. Вибрационната помпа на Extender Pro има прогресивна IST технология с невероятно реалистично прекъсващо всмукване, за да осигури реалистични ‘дойни’ усещания за най-добрата мастурбация в живота ви! За още по-впечатляващо мастурбационно преживяване, се насладете на напълно автоматизирани вибрации заедно с мощното засмукване. Просто натиснете бутоните на акумулаторния двигател за 3 режима на засмукване и 5 модела на дразнещи вибрации. Кристално чистата тръба е проектирана за здраво захващане и ви позволява да видите действието.
Дължината на тръбата е 20,5 см. Дължината на удължената тръба е 26 см. Прогресивна IST технология = Lifelike Intermittent Suction – Наслаждавайте се на максимално удоволствие с реалистично прекъсващо засмукване, което автоматично допира Вашия член и се чувства точно като истински орален секс.
Размери на продукта 26 x 7,6 x 7,6 cm
Тегло на продукта 388 грама
Вътрешен диаметър 6,6 cm
Вмъкваща дължина 18,0 cm
Режими на скорост 8
Акумулаторна Да
Водоустойчив Да
Без фталат Да
Материали ABS пластмаса, термопластична каучук (TPR)

Кратка информация

Допълнителни указания

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Диаметър

Материя