0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

269.00 лв.

Комплект Garden of Edo Organic Kit

Извор на вдъхновение и незаменими интимни моменти, градините през периода Едо зареждали еротичното въображение на любителите на насладата, които ги посещавали, за да наситят страстта си.

269.00 лв.

Налично

Добави 269 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Извор на вдъхновение и незаменими интимни моменти, градините през периода Едо зареждали еротичното въображение на любителите на насладата, които ги посещавали, за да наситят страстта си. Естествени аромати, в съчетание с ритуала на любовния акт – любовниците се наслаждавали на удоволствието в съвършен райски мир.

Черпейки вдъхновение от тази еротична ера, SHUNGA представя продуктовата линия “Градината на Едо” за еротичен масаж и интимни моменти, посветена на тези, които почитат както любовния акт, така и природата. Всички продукти “Градината на Едо” съдържат внимателно подбрани, сертифицирано органични продукти.

Съдържание на комплекта:

Масажно олио за целувки “Органика” (250 мл.)
Сензационното удоволствие от допира бързо се загрява с това луксозно олио, което прави плъзгането по кожата копринено гладко. То е толкова божествено и натурално, че ви се дощява да го опитате и на вкус!

“Toко Органика”, лубрикант (165 мл)
Създаден от чист растителен глицерин и натурални съставки. Неговата деликатна текстура осигурява безкрайна хлъзгавост, която ще усили сексуалните усещания за дълготрайни мигове на наслада…

Загряващо олио с афродизиак (100 мл.)
Създадено от чист растителен глицерин и натурални съставки. Поръсете няколко капки върху ерогенните зони на партньора и активирайте с топлия си дъх. След това просто се отдайте на екзотичния и чувствен аромат на зелен чай, докато достигате върха…

“Лотус ноар”, повишаващ чувствителността любовен гел (60 мл.)
“Лотус ноар” е стимулиращ чувствителността гел, създаден от сертифицирано органични съставки, които действат като тоник и подобряват женските и мъжките усещания. За интензивно, удовлетворяващо и споделено изживяване, нанесете нежно и масажирайте с връхчетата на пръстите върху клитора и главичката на пениса, преди любовния акт.

Ориенталски кристали за пяна и ароматна сол от Мъртво море (350 гр.)
Излъчват възбуждащ аромат на цветчета от лотус, продукт от 100% естествени минерали от Мъртво море, тези соли ви потапят в релакс. Възбуждащата солена вода ви пренася при зелените лагуни и събуждат сетивата ви преди любовния акт. Оставете мехурчетата да погалят кожата ви и да я направят мека и примамваща чувствена близост…

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка