0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

219.00 лв.

Вибратор за G-точката с електростимулация ELECTROSHOCK- с дистанционно

Засилете сексуалната си игра с тази съвсем нова линия на секс играчките ELECTRO SHOCK! Използвайки електрически импулси, за да стимулираме нервните окончания в ерогенните зони, тези вибрационни стимулатори ще изведат оргазмите ви на ново ниво!

219.00 лв.

Налично

Добави 219 Ох!точки!
Срок на доставка 5-7 дни

За да знаеш повече

Засилете сексуалната си игра с тази съвсем нова линия на секс играчките ELECTRO SHOCK! Използвайки електрически импулси, за да стимулираме нервните окончания в ерогенните зони, тези вибрационни стимулатори ще изведат оргазмите ви на ново ниво! Чрез насочване към най-интимните зони и прибавянето на електричество,тази високотехнологична форма на секс ще изпрати ударни вълни в спалнята! Е-stim устройствата доставят различни импулси, от леко гъделичкане до тежко пулсиране в цялото тяло. Практикуването на electrosex с ELECTROSHOCK изисква внимание. Моля, дръжте играчката под кръста! НЕ използвайте тези играчки в комбинация с вода!
Този красиво изработен вибратор се доставя с 2 (светли) точки за стимулиране на електрошок. Има една в горната част и една в зоната на G-точката. Този вибратор е направен от превъзходен гладък силикон и има 10-степенен режим за необуздани оргазми! Функцията на електрошок може да се активира само когато оребрените части докосват кожата едновременно!
Спецификации
– Завъртания в минута: 11000 RPM
– Скоростни режими: 5
– Режими на вибрация: 10
– Ниво на шума: Макс. 50 dB
– Диаметър: 3 cm
– Дължина: 19,5 cm
– Време за зареждане на батерията: 120 минути
– Живот на батерията: 90 минути
– Материал: ABS и силикон
– Без фталат: Да

Кратка информация

Допълнителни указания

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка

Диаметър

Материя