+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

159.00 лв.

Простатен стимулатор CONTROL

Продуктов номер: 208-795

Създаден със силата да въздейства, CONTROL предлага технология за подобряване на играта за простатата и повишаване на интимните преживявания.

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 6 - 9 дни

159.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Простатен стимулатор CONTROL  има сериозни предимства. Създаден със силата да въздейства, CONTROL предлага технология за подобряване на играта за простатата и повишаване на интимните преживявания. Стимулацията на простатата / перинеума чрез вибрации подобрява сексуалната активност и може да предизвика множество оргазми на простатата. Водоустойчив дизайн- може да се носи самостоятелно или по време на секс игра за мощни резултати.

Иновативна форма, създадена да се свърже с простатата и да осигури прецизно удоволствие вътре, 2 мощни мотора са разположени във върха и основата за двойно по-голямо удовлетворение. И двата акумулаторни двигателя предлагат силна двойна вибрация в 3 нива на мощност и 9 функции за засилване на всеки оргазъм. Ергономичната, формована от удоволствие основа осигурява вибрации и постоянен натиск директно в областта на перинеума за пълна стимулация без ръце.

Характеристики на Простатен стимулатор CONTROL:

  • Дължина: 5 ‘(12,7 см);
  • Дължина за вмъкване: 4 ‘(10,1 см);
  • Ширина: 1,5 ‘(3,8 см)
  • Прогресивен дизайн- Създаден специално за мъжка анатомия;
  • 2 мощни двигатели за удоволствие-Подобрете производителността и засилете кулминациите;
  • Прост интуитивен контрол- 12 режима на цифрова вибрация;
  • Водоустойчив и миещ се;
  • Мощна, тиха вибрация- Усилете удоволствието;
  • USB презареждащ се- 1 час непрекъснато време на зареждане.

Ръководство за бърз старт:
Включване / изключване: Просто натиснете и задръжте бутона за захранване за 3 секунди, за да включите или изключите. Вашият двумоторен силиконов масажор P-Spot има 3 нива на мощност и 9 функции за общо 12 режима на вибрация, за да се насладите. Натиснете бутона за захранване, за да преминете през нива на тиха, мощна вибрация.
Зареждане: Вашият двумоторен силиконов масажор P-Spot е удобно USB презареждащ се и се предлага с кабел за зареждане. Бутонът за захранване ще мига при зареждане и ще остане включен, след като бъде напълно зареден. Зареждането отнема около Два часа и след като се зареди напълно, зареждането ще продължи около Един час. За най-дълъг живот се препоръчва да презаредите литиево-йонните батерии, преди да са напълно разредени.

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка