+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

142.00 лв.

Електро секс колело ElectraStim – Double (Bi-Polar)

Продуктов номер: 108-618

Електрическото колело ElectraStim – Double (Bi-Polar) с 2 колела доставя два пъти повече дразнещи усещания с всеки удар, за да подобри вашата еротична реакция по време на сензорна игра.

[gtranslate]
Марка:
SKU 108-618 Категория: Етикет:
Доставка от: Испания
Срок на доставка: 6 - 9 дни

142.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Електрическото колело ElectraStim – Double (Bi-Polar) с 2 колела доставя два пъти повече дразнещи усещания с всеки удар, за да подобри вашата еротична реакция по време на сензорна игра. Невероятен инструмент за съблазняване, който можете да се насладите, можете да се насладите на неговите еротични прелести със или без електростимулационна единица. Въпреки че този BDSM аксесоар  изглежда страшен, той е проектиран да се използва нежно, за да събуди желанието по време на любовната игра.

Всяко миниатюрно колело разполага с множество заострени шипове, които нежно се плъзгат по кожата, предизвиквайки приятни настръхвания и повишаваща чувствителност, за да подобрят въздействието на всяко интимно докосване. Свързвайки се с биполярни контакти, двете колела оживяват с усещане за изтръпване, за да удължат ефективността си.

Характеристики на Електро секс колело ElectraStim – Double (Bi-Polar) :

  • Включен е 1 Bi-Polar Electro Pinwheel;
  • Ще трябва да включите въртящото колело в стимулатор ElectraStim, за да усетите описаните усещания./продава се отделно/;
  • Размер: 170 мм дължина / шиповете са 6 мм.

     

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Доставка от: