Търсене
Close this search box.
+35 000 ПРОДУКТА В КАТАЛОГА
+23 000 ПРОДУКТА НАЛИЧНИ НА СКЛАД
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

2 676.00 лв.

F-Machine Pro 4

Продуктов номер: 121-892

 

  • Тегло:12000гр.;
  • Дължина:57см.;
  • Диаметър:37см.;
  • Материал:Метал.

 

[gtranslate]
Марка:
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

2 676.00 лв.

Налично

F-Machine Pro 4
F-Machine Pro 4

Налично

2 676.00 лв.
2 676.00 лв.
Овлажнител Be Lover Gel Aqua Power
Original price was: 20.00 лв..Current price is: 10.00 лв..
Nature Lube- Лубрикант на водна основа с алое вера
Original price was: 29.00 лв..Current price is: 14.50 лв..
Добави 2 676 Ох!точки!

За да знаеш повече

Pro III току-що получи ъпгрейд „fucky-doodle-dandy“ и вече е изцяло новият Pro4! Отбелязвайки 10 години чукане по целия свят, звярът е усъвършенстван отново!! За да бъдем прости, ние взехме най-качествената машина на пазара, хвърлихме я на нашите инженери и НАСТОЯВАМЕ да я направят още по-добра! Постигнати са нови несравними нива на съвършенство. Без трикове, без звънци, само качеството, плавното, тихо и надеждно представяне, на което се доверихте с нашите продукти.

Най-доброто току-що стана още по-добро. Възможно ли е изобщо???

Ето характеристиките в детайли:

Модулно захранване с автоматично разпознаване: Със сериозен удар, това не е слаб захранващ блок за лаптоп, специално проектиран от нас, за да удря най-големите играчки на пазара.
Модулен дизайн за лесна подмяна на компоненти. Тази машина ще издържи цял живот, но да кажем, че част се износва, например вашите партита през целия уикенд излизат извън контрол? Няма проблем, всички основни части вече се включват и работят за лесна подмяна, това е детска игра.
Естетическо претоварване!! За да ви помогнем да ЗНАЕТЕ, че имате оригиналния артикул, ние освежихме някои части, за да направим машината незабавно разпознаваема в морето от евтини копия
Солидни стоманени претеглени крака за максимална стабилност
Ревизирани скоби за крака с бързо освобождаване 400% по-твърд от предишните модели
Мотор с висока скорост (до 280 RPM)
Адаптер за бързо свързване на играчка с прахосмукачка за заключване, за да пасне на всички играчки doc Johnson и т.н. (Сменяйте играчките без усилие за секунди)
Намалена възвратно-постъпателна маса за по-плавна работа
Специална висококачествена найлонова чанта с подплата от пяна за защита на вашата машина, докато дискретно се движите
Тази секс машина е изключително мощна и универсална, включваща регулируема дължина на тласкащия прът, регулируема дълбочина на тласъка от 1-6 инча и регулируеми предни и задни крака, за да отговарят на различни позиции

Доставя се с черна 8-инчова играчка от хипоалергенен силикон като стандарт

В F-machine сме механично суче и чука нашите клиенти повече от 10 години. Ние се гордеем с това, че знаем, че нашите експертно иновативни продукти осигуряват на техните собственици и техните роби най-дълбокото, най-гладкото, най-контролируемото удовлетворение, което парите могат да купят. Нашите машини не са непременно най-евтините, просто защото не са евтини.

F-machine Pro4 не е изключение и поставя еталон в професионалното шибано механично забавление. Изработен от CNC обработени прецизни компоненти от сплав 6061 с промишлени спецификации за контрол на скоростта/мотор, той е проектиран да изглежда елегантно, но същевременно е изключително мощен, работи безупречно и ще ви блъска безмилостно много години напред. Той е много-много тих, но вие ли?

Твърди стоманени претеглени крака за повишена стабилност

Ревизирани скоби за крака с бързо освобождаване 400% по-твърди от pro II

Нов високоскоростен мотор (до 280 RPM)

Модулен дизайн за лесна подмяна на части

Бързосвързващ се адаптер за играчка с прахосмукачка в стил за заключване, за да пасне на всички doc Johnson играчки и т.н. (Сменяйте играчките без усилие за секунди)

Намалена възвратно-постъпателна маса за по-плавна работа

Нови крайни капачки с релефно лого по поръчка

Разгражда се на високи качествена найлонова чанта с подплата от пяна по поръчка за защита на вашата машина, докато сте дискретно в движение

Тази секс машина е изключително мощна и универсална, включваща регулируема дължина на тласкащия прът, регулируема дълбочина на тласкане от 1-6 инча и регулируема предна част и задни крака, за да отговарят на различни позиции

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Материя

Доставка от: