+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

369.00 лв.

Импулсен стимулатор с приставки „NEON WAND“ 220 V

Продуктов номер: 114-776

  • Импулсен стимулатор с приставки;
  • Подходящ за средно напреднали или експерти в електро секса;
  • Материал: Силикон,стъкло, термопласт.

 

[gtranslate]
Марка:
SKU 114-776 Категория:
Доставка от: България
Срок на доставка: 1 - 2 дни

369.00 лв.

Налично

Импулсен стимулатор с приставки "NEON WAND" 220 V
Импулсен стимулатор с приставки "NEON WAND" 220 V

Налично

369.00 лв.
369.00 лв.
Овлажнител Be Lover Gel Aqua Power
Original price was: 20.00 лв..Current price is: 10.00 лв..
Лубрикант с Алое вера Shots
Original price was: 29.00 лв..Current price is: 14.50 лв..
Добави 369 Ох!точки!

За да знаеш повече

Neon Wand® е популярно устройство от линията ElectroErotic® на Kinklab, което създава електрически разряд по повърхността на кожата. Електричеството произвежда усещания в широк диапазон, от приятно топло изтръпване, до по-интензивно, съсредоточено усещане, което някои намират за болезнено. Нивото на усещане, създадено от пръчката, може да се контролира както от многостепенния регулатор на интензивността на самата пръчка, така и от този електрод, който решите да използвате.

Комплектът Neon Wand се предлага с 4 различни стъклени приставки (гребен за електроди, гъба, 90 ° сонда, тръба-език), които ще ви доставят тръпка и накарат да експериментирате.

Екипът Kinklab за разработка на продукти се възползва от над 20 години опит в работата с електрически лъчи и фетиш продукти, за да създаде собствен комплект за електро-стимулация, който е стъпка над останалите.

Какво прави този продукт различен:

Неоновата пръчка е устройство с твърдо тяло без движещи се части вътре, което дава възможност за преместване и промяна на ъгъла на неоновата пръчка без разсейване на прекъсвания или неочаквани промени в изхода.

Компактна, лека слушалка: традиционните слушалки с електрически лъчи са тежки и обемисти. Неоновата пръчка е лека и лесна за работа, което ви позволява да се съсредоточите върху партньора си и играта си.

По-ниски максимални настройки: при най-високата си настройка, неоновата пръчка  предизвиква силно усещане, но не достига до понякога болезнените нива, които традиционните електрически пръчки могат. Това го прави идеалният избор за средно напреднали и напреднали потребители, които предпочитат да използват електрически пръчици по по-чувствен начин и в същото време е по-безопасен и по-достъпен за начинаещи.

Пълните инструкции за грижа и употреба – включително забавни идеи за изпробване – са включени в брошурата, която се доставя с всеки комплект.

Гъба

Електродът гъба на Kinklab Neon се отличава със заоблена плоска глава, която излъчва широка дъга на електричество в красив цветен оттенък. Изследвайте възможностите на многото различни части на тялото, по които можете да прекарате този електрод, за да накарате партньора си да се извива от удоволствие.

Сонда 90 градуса

По-малкият връх на 90-градусовия електрод е направен от Kinklab Neon за да ви даде по-фокусирано и интензивно усещане. Ще имате по-голям контрол върху точните места, където електричеството ще „ухапе”, а по-силният фокус ще даде на вас или на вашия партньор тръпка, отделяща ендорфин! Този електрод също излъчва атрактивен цветен оттенък по цялата тръба.

Език

Тази дразнеща сонда със сигурност ще ви накара да оближете устните си. Крушката на този електрод се стеснява към изпъкналия край на върха, придавайки му вид на език или малка, наелектризирана змийска глава, красив компромис между гъбата електрод и 90-градусовата сонда. Атрактивен блясък на цвета преминава през цялата тръба по време на употреба.

Гребен

Гребен електродът е с телена бобина в „гръбначния стълб“ и е една от най-популярните приставки за виолетовата пръчка. Този електрод не само се отличава със задоволителен дизайн, но и променя цвета си, за да създаде визуално привлекателно изживяване. Вътрешната кондензаторна бобина е разположена в гръбнака на електрода и създава интензивен поток от енергия, който се разпръсква равномерно през зъбите на гребена. Забавление за цялото тяло, можете да използвате гръбначния стълб за директно и невероятно шокиращо усещане, можете леко да погалите любимия си с гребена или да поставите ръба на зъба близо до кожата за концентрирана искра.

Начин на употреба:

1. Изключете захранването, за да поставите електрод;

Уверете се, че неоновата пръчка е изключена от захранването, преди да поставите електродa, който сте избрали. Металният контакт на електрода се вписва плътно в гнездото в края на слушалката.

2. Бъдете внимателни с електродите и пръчката. Когато сменяте електроди, внимателно завъртете приставката напред-назад, като я издърпате или натиснете навътре. Много електроди са деликатни, така че, моля, бъдете внимателни; не ги насилвайте, тъй като стъклото може да се счупи, което може да причини нараняване.

3. Започнете ниско и постепенно увеличавайте интензивността: ВИНАГИ започвайте с пръчката на най-ниската й настройка и увеличавайте интензивността бавно и внимателно, докато не сте запознати както с работата на пръчката, така и с предпочитанията на всеки човек, с когото играете. Това е важно защото чувствителността на всеки индивид към електрическа стимулация е различна и лична. Винаги започвайте с докосване на електрода до по-малко чувствителна зона на тялото на партньора ви, като например ръка, за да прецените реакцията му на тази настройка.

4. Запознайте се с различните усещания, които може да създаде Неоновата пръчка.  Има безкрайни вариации в начина, по който устройството може да се използва.

Характеристики на Импулсен стимулатор с приставки „NEON WAND“ 220 V:

  • Импулсен стимулатор с приставки;
  • Подходящ за средно напреднали или експерти в електро секса;
  • Материал: Силикон,стъкло, термопласт.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Доставка от:

Материя