+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Нещата, които мъжете обожават да правят, а жените ненавиждат

Нещата, които мъжете обожават да правят, а жените ненавиждат

Нека бъдем напълно честни с вас. Не всичко, което правите в леглото, се харесва на жените, но те понякога просто търпят и си траят. Оказва се, че има възбуждащи, еротични и сексуални дейности, които мъжете харесваме, а жените – не. Ето списък с тези неща, който ви препоръчваме да запаметите.

1. Motorboating – или когато заравяме глави в женските гърди и започваме да се тресем и да издаваме звуци като от мотор. На нас ни е голям кеф, смеем се, забавляваме се, но жените, освен че ги е гъдел, не намират никакво кой знае какво забавление в това.

2. Имитирането на бърз секс с пръст – някои представители на силния пол смятат, че на жените им е все тая как ще бъдат задоволени и прекалено много и прекалено бързо си служат с пръстите. Момчета, не прекалявайте.

3. Прекалено много френски ласки – ще правите секс, няма да вечеряте.

4. Облизване на цялото тяло – любовната игра е изключително важна, но ако използвате прекалено много лигавене, рискувате да удавите момичето, а не да го възбудите.

5. Пляскане по дупето – Освен ако мацката изрично не ви е помолила да я пошляпате, недейте да я пляскате по дупето.

6. Груба игра с гърдите – бъдете нежни с женските гърди, със зърната и изобщо с всичко. Ако искате да възбудите жената, не ѝ причинявайте болка. Освен ако сама не поиска…

7. Близане на краката – ужасно е просто.

8. Лош масаж – всички хора обичат масажите, но само ако този, който им ги прилага, знае какво прави.

9. Твърде бърз секс – момчета, ще ви кажем нещо изненадващо – жените не получават оргазъм на мига. Трябва малко да се постараете.

10. Силно скубане – лекото дърпане е секси, скубането не.

11. Поза 69 – всички мъже се побъркваме от идеята да правим секс в поза 69, но да знаете, че жените не се кефят ЧАК толкова много.

 

 

 

                                                                                                                                                                   Източник: TheFrisky