+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Кои са перфектните извинения да се измъкнете от сериозна връзка?

Кои са перфектните извинения да се измъкнете от сериозна връзка?

Знаете ги жените – срещнете се два-три пъти и вече усещате напрежението. Искат да знаят какво става, накъде отива „връзката ви“, имате ли изобщо такава… Ако вие искате да имате, то дайте ѝ да го разбере. В случай че не се усещате в свои води обаче, а искате да се отдръпнете и да си останете необвързан, също трябва да ѝ го кажете по някакъв начин. Няма как да кажете на една жена „Не ме кефиш вече, тръгвам си!“. По-скоро никоя жена няма да го възприеме добре. Но, ако ѝ дадете основателна причина, просто няма да има как да възрази.

Трябва да се фокусирам върху работата си

Добре, знаем, че всичко звучи като тъпо извинение и е такова, но ако успеете да убедите дамата, че в момента наистина сте в преломен момент от кариерата си, тя няма да има друг избор, освен да го приеме. Кажете ѝ, че тепърва трябва да работите извънредно, да взимате работа за вкъщи, да движите важни проекти и от това зависи бъдещето ви, но най-вече изтъкнете като причина това, че няма да можете да ѝ отделяте вниманието, което заслужава. Един вид, не е честно спрямо нея.

Ще постъпвам в армията

Още по-тъпо извинение, но все пак извинение. Кажете ѝ, че напоследък много сте мислили и сте решили коренно да промените живота си. Като начало на тази промяна сте решили да се запишете в армията. А не можете да си позволите да се обвържете и да я накарате да чака човек, който я се върне от фронта, я не.

Не мога да забравя бившата си приятелка

Това всъщност е много реалистично извинение и няма как да не мине. Просто кажете на момичето, че я харесвате много, но още не сте се преборили с призрака на бившата, а това няма как да не навреди на отношенията ви.

Срещам се с друга

Да, това ще означава, че се държите като пълен за*ник, но ще я откаже от вас почти сигурно. Казвате ѝ, че се виждате и с друга жена и искате да бъдете честен, да не лъжете нито една от тях, а това явно е знак, че не сте готов за сериозна връзка.

Не вярвам в моногамията

Тук е моментът да обясните на кандидат-половинката си, че вие просто не сте за нея, ако тя търси сериозна връзка, защото вие не вярвате в моногамията и никога няма да повярвате.

Не съм способен да обичам

Разбира се, това е най-тъпото извинение, с което можете да се измъкнете, но на жената ще ѝ стане ясно, че на вас не може да се разчита и най-вероятно ще ви остави на мира.