+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Кои са най-добрите секс пози за всяка ситуация?

Кои са най-добрите секс пози за всяка ситуация?

Знаете ли, че освен добрия партньор, правилните пози играят много голяма роля в секса и могат да ви докарат до истински оргазъм? Не случайно сексолозите съветват да експериментираме и постоянно да пробваме нови, различни неща. За да останете наистина доволни, трябва да знаете кои са най-подходящите секс пози за всяка една ситуация, а именно:

Най-добрата секс поза за зачеване

Макар да е вярно, че има вероятност да забременеете от всички видове секс пози, много често специалистите са на мнение, че при класическата „мисионерска“ поза шансовете са най-големи. Естествено, има си и някои трикове, които ще ви помогнат, ако с партньора сте решили да си правите бебе.

„Поставянето на възглавничка под задните части на жената може да помогне чрез издигане на таза и да позволи на пениса да проникне дълбоко във вагината, което позволява на сперматозоидите да бъдат отделени възможно най-близо до шийката на матката. “ – казва Ava Cadell, сексуален педагог .

За повечето от дамите, които искат да забременеят, препоръчителна е и позата по гръб, с крака, сгънати в коленете и повдигнати към корема. Разбира се, възможно е да забременеете при която и да е друга поза, важното е да се наслаждавате на секса и да не се отказвате.

Най-добрата поза за максимално удоволствие

Момичета, искали ви се да изпитате такова удоволствие по време на сексуалния акт, каквото никога до сега? Разбира се, че е възможно, просто трябва да изберете най-подходящата поза.

Предложението за вас е така наречената „котешка поза”. Тя е модификация на мисионерската като разликата е именно в движенията – те са по-скоро нагоре-надолу, при което се получава интензивно генитално триене. Важното е да повдигате и сваляте ханша си непрекъснато, а партньорът ви да упражнява нежен натиск с основата на пениса върху клитора ви. С тази поза не само ще изпитате максимално удоволствие, но и със сигурност ще стигнете до края. Това е гарантирано, тъй като при нея сексуалното удоволствие се гради бавно, а накрая вие сякаш избухвате с интензивен оргазъм.

Най-добрата поза за дълготраен секс

Според сексолозите, отново добре познатата ни мисионерска поза може да подпомагане сексуалният акт да е по-продължителен. Опитайте да разнообразите позата като поставите глезените си на раменете му или пък неговите колене са притиснати към гърдите ви – това ще осигури по-дълбоко проникване.

Трябва да знаете, че има някои секс пози, които изобщо не са препоръчителни, ако искате страстите ви да продължат дълго. Сред любимите на мъжете естествено е задната прашка, която обаче го кара да свърши почти моментално. Затова най-добре я избягвайте до момента, в който не почувствате, че краят наближава.

Най-добрата поза, ако вашият човек е много надарен

Каквото и да си говорим , истината е една – размерът има значение. Много често жените споделят, че изпитват по-голямо удоволствие, когато правят секс с по-надарени партньори, но естествено не е изключено обратното. Големият размер на мъжкото достойнство обаче може и да се окаже и не толкова приятно и да причини болка по време на акта.

За това и най-добрите решения за секс с твърде надарен мъж са позите, в които вие сте отгоре и контролирате точно каква част от члена ще допуснете в себе си. Страничната поза тип „лъжички“ също е удачен вариант, защото тя ще му позволи и да включи малко любовна игра като целувки по врата, нежно шепнене в ухото ви, галене, което ще ви донесе необходимата допълнителна възбуда.

Забравете за възглавничките под дупето и вдигнатите високо крака – защото това определено ще причини голяма болка. Една от любимите на мъжете „кучешка поза” също не се препоръчва, когато партньорът ви е много надарен.

Най-добрата поза за малки пениси

Не се притеснявайте, ако попаднете на обратния вариант и достойнството на партньора ви е доста малко. Това изобщо не означава, че сексът няма да е добър и че няма да достигнете до края. Напротив, просто трябва да знаете как да го направите!

На помощ отново идва любимата ни възглавница, която може да направи чудеса. За този вариант много подходяща е „кучешката поза”, когато той прониква във вас откъм гърба, а главата и раменете ви са удобно полегнали върху възглавницата, за да може дупето да се вдигне високо. Ако и краката ви бъдат събрани, със сигурност ще усещате всеки сантиметър от партньора си максимално.

Има и още един вариант, който определено може да ви позволи да усетите максимално удоволствие: легнете по гръб като поставите възглавницата под дупето си, а партньорът ви да вдигне краката ви така, че коленете да се изравнят с нивото на ушите.

И не забравяйте най-важното – отпуснете се и се наслаждавайте се на всяка секунда!

 

Изберете от над 7000 еротични артикула в нашия СЕКС МАГАЗИН!