+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Как да запалите партньорката си по садо-мазо секс?

Как да запалите партньорката си по садо-мазо секс?

Книгата „Петдесет нюанса сиво“ подлуди милиони жени по целия свят. Вероятно много по-малко са мъжете, които са си направили труда да изчетат бестселъра на Е. Л. Джеймс. Това обаче не означава, че внушителен брой господа няма да се отправят към кината, за да усетят от сексуалното напрежение и енергия на главните герои. Все пак не трябва да забравяме, че мъжете обичат визуалността повече от всичко.

Екранизацията на „Петдесет нюанса сиво“ все още не е започнала, затова докато филмът стане напълно завършен, е редно вие сами да се гмурнете в дълбините на еротичния секс със садо-мазо оттенъци. Не мислете, че партньорката ви ще избяга с крясъци, ужасена от вас.

Проучване на Университета в Саскачеван установи, че жените са доста сходни с мъжете при определянето на това, което е нормално и приемливо в леглото. Според Ричарт Спрот садо-мазо сексът помага на двойките да общуват по-добре и да бъдат по-креативни. Ако имате съмнения дали на вашата партньорка ще ѝ хареса подобна идея, трябва да направите всичко възможно да я убедите. Това в никакъв случай не трябва да стане насила, а със сексуална хитрост.

Вижте как трябва да действате, за да подлудите жената до вас и тя да желае „по-хард“ изпълнения в леглото:

1. Опипайте почвата. Не може просто да се появите в спалнята с вериги и белезници и да очаквате жената да ви приеме с отворени обятия. Вместо това може да изкажете мнение по въпроса – било то за книгата „Петдесет нюанса сиво“ или просто за този вид секс. Жената до вас няма как да не сподели какво мисли, защото хората са програмирани така, че винаги да имат становище по въпросите. Ако получите обнадеждаващ отговор, все пак останете предпазливи и действайте по-бавно.

2. Любувайте се на тялото ѝ. Започнете с масажиране, опипване, леки ухапвания и надрасквания с нокти – това е първата стъпка. Според Ричарт Спрот с тези действия се създава биохимична реакция, която създава състояние, подобно на оргазъм. По този начин ще подготвите жената да се отпусне в ръцете ви и да се наслаждава на това, че е в контролираната позиция. Сложете превръзка или маска на очите ѝ – това ще помогне и на двама ви да се съсредоточите върху своите усещания. Плъзгайте пръсти по ерогенните зони на жената до вас, а след това спрете за 10-15 секунди. Започнете отново и повтаряйте цикъла, докато тя се разгорещи достатъчно.

3. Преминете към пошляпването. Това действие може да бъде много възбуждащо, стига да се направи в подходящия момент и с подходящата сила. Може да ударите партньорката си едва когато тя е много разгорещена и то с по-лека сила. Ако видите, че това ѝ харесва и иска с по-голяма сила, тогава я ударете още по-силно. Първоначалното пошляпване може да стресне жената, затова трябва да го направите с леко отворена ръка, която предлага широка гама от усещания. За повечето дами най-вълнуващо е пляскането по дупето.

4. Следва връзването. Някои хора искат да бъдат връзвани, така че да се чувстват контролирани. Ако вашата роля е на доминиращия, трябва да се постараете, за да влезете точно в нея. Вържете ръцете на партньорката си, използвайки вратовръзка (в „Петдесет нюанса сиво“ има няколко идеи по темата). Не трябва да допускате грешки, като например, да сложите нещо върху лицето на жената, което да възпрепятства нейното дишане. Освен китките ѝ, може да завържете и нейните глезени, но с плат от по-нежна материя.

5. Влезте в роля. Човек много по-лесно сваля задръжките си, когато се представя за някой друг. Затова не бива да се чувствате глупаво, че влизате в роля, приемете това като необходима част от забавлението. Всъщност „чуждата личност“ може да бъде ключът към секса, който иначе не бихте могли да опитате. Например, може двамата да си уговорите среща в някой бар и да се правите, че до този момент никога не сте се виждали. След това да установите контакт с очи и да се държите така, сякаш двама напълно непознати се желаят силно. В случай, че ролевите игри ви допаднат, винаги може да експериментирате с тях.