+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Каква е идеалната любовница според българските мъже?

Каква е идеалната любовница според българските мъже?

Всички жени искатда имат любим човек до себе си. В тази връзка, освен да го намерите, вие трябва и да го задържите. Сексът съвсем не е единственото, но е много силно оръжие, с което можете да го постигнете.

 

Има много проучвания, основно на американски агенции, на тема какво разбират мъжете под понятието “идеална любовница”.

 

Коя е  „идеална любовница“ според българските мъже?

 

Идеалната любовница:

 

1.     Проявява инициатива. Не е тайна, че мъжът иска да бъде съблазнен и за него е важно, жената да му показва, че го желае и сама предлага да прави секс. Много хубаво е, ако след лека вечеря, тя го погледна в очите и да му каже: Миличък, искам да го смуча и след това да правим див секс.

 

2.     Поддържана и красива. Мъжете не държат жените им да са като Анджелина Джоли, но държат да няма косми, да спортува, да е подредена, дрехите й да й отиват и да отговарят на неговите изисквания за красота и т.н. Жената има две основни задължения в живота: да бъде красива и да бъде щастлива! Това е!!!! Ако тя спазва тези закони, мъжете в нейния живот ще се грижат за останалото.

 

3.     Готова за експерименти. Мъжете обичат и се възбуждат от новите неща. Те искат да пробват и да тестват. Затова искат жена, която постояно ги провокира да правят нещо ново. Нови пози, нови мeста, нови играчки, дори може би нови партньори. Бъдетe смели и помнете, жените обичат стабилност и сигурност, мъжете – да разширяват хоризонта на своите възможности.

 

 

4.     Обича всички видове секс. Под всички разбирайте, че самата тя с удоволствие предлага да прави орална любов и с удоволствие преглъща, казвайки: мдам, много си вкусен! Също така с удоволствие прави анален секс. Бъдете креативни.

 

5.     Казва за своите желания и дава обратна връзка. Мъжете не са ясновидци и те не могат да знаят какво искате от тях в секса. Затова е важно всяка жена кратко, точно и конкретно да му обясни какво иска и какво очаква от него. Освен това мъжете са умни и, ако им кажете какво и как ви харесва два-три пъти, те ще се научат и няма да ви се налага да им обяснявате едно и също нещо всеки път. След секса можете да споделите какво ви харесва най-много и какво бихте могли да направите по-добре.

 

6.     След секс да не говори за отношения. За мъжете сексът е като спорт и няма нужда след като приключите да ги питате: ние сега имаме ли връзка или кога ще ми звънеш. Хубаво е просто да го похвалите и да му кажете комплимент, свързан с неговите мъжки качества (сила, увереност, най-добрият любовник и т.н.). Мъжете имат нужда от вашето възхищение.

 

7.     Да обича тялото си и да го познава.Често дамите се притесняват, че тяхното тяло не е идеално, че имат целулит, стрии и т.н. Заради тези причини те не позволяват на партньора им да ги гледа и искат да правят секс на тъмно. Но за повечето мъже е важно те да гледат жената по време на секс! Имайте предвид, че за мъжа всяка жена изглежда красива и секси по време на секс! Научете се да обичате тялото си и вашите гениталии. Забележете какви докосвания най-много ви възбуждат, определете своите сексуални зони и споделете за тях на вашия партньор. Правете секс през деня и се наслаждавайте и двамата от гледката.

 

8.     Да бъде мръсница. Мръсница е голям комплимент за една жена. Ако всяка жена успее да бъде мръсница за съпруга си в леглото, то със сигурност броят на изневерите би се намалил драстично. Мръсницата винаги е готова. Тя иска секс и излъчва сексуална енергия. За да събудите това в себе си, четете порно-разкази, говорете за секс на глас, гледайте филми, свързани със секс, яжте храната бавно и с удоволствие. Добрата любовница се фокусира над това – да намира удоволствие навсякъде.

 

 

Вие сте жени и сте родени за удоволствие! Помнете това и позволете на себе си да бъдете красиви, обичащи, обичани и щастливи!

 

Източник//natalia.bg