+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Тайните на добрия анален секс

Тайните на добрия анален секс

Той определено не се харесва на всички, но въпреки че има лоша репутация, може да ти достави много удоволствие. Стига, разбира се, да го правиш по правилния начин:

Вярваш или не, аналният секс може да бъде приятен, тъй като анусът е една от най-ерогенните зони и при двата пола. Когато и двамата с партньора ти знаете какво и как да направите, можете да откриете цял нов свят на удоволствието. Ключът към добрия анален секс е знанието и затова тук на помощ се включва сексологът Алисън Пакстън. Ето какво съветва тя всички, за които това изживяване не е табу:

Съвет 1

Най-важна е подготовката

Или както казва Алисън: „Първото най-важно нещо е да се увериш, че перисталтиката ти работи добре и че си си „прочела списанието” тази сутрин (както евфеместично наричат ходенето по голяма нужда Лили и Маршъл от „Как се запознах с майка ви”). Двойна доза кафе може да ти помогне с това, но ако не подейства, по-добре отложи аналния секс за някой друг път. Следващото по важност правило е да се изкъпеш поне няколко часа преди да скочиш в леглото, като обърнеш особено внимание на въпросната зона. Така в сюблимния момент няма да има за какво да се притесняваш и ще ти е много по-лесно да се отпуснеш и да се наслаждаваш на случващото се. И в никакъв случай не забравяй кондомите, защото можеш да си лепнеш някоя болест, предавана по полов път, и чрез анален секс.”

Съвет 2

Отпусни се

Ако ще правиш анален секс, трябва да се научиш как да отпускаш мускулите си в тази зона. Защото в противен случай рискуваш проникването там да бъде не само трудно, но и доста болезнено. „Има няколко начина, по които можеш да се научиш да отпускаш мускулите на дупето си. Първо, затопли добре стаята, в която ще го правите, топлината действа релаксиращо. След това идва ред на партньора ти, който трябва да „загрее” зоната. Сред най-популярните техники за подготовка е римингът, който обаче далеч не е по вкуса на всеки. Римингът се изразява в орална стимулация на ануса и отново повтарям – отличната хигиена е нещо, с което не трябва да правиш компромис. Ако пък гаджето ти не си пада по тези неща, може да масажира дупето ти с пръст, важното е да го прави внимателно и постепенно да увеличава натиска. И накрая не забравяй нещото, което ще направи аналният секс много по-приятен и лесен – твоят най-добър приятел лубрикантът. При него важи правилото „Колкото повече, толкова по-добре”, обяснява Алисън.

Съвет 3

Яхни го

Ако се притесняваш, че партньорът ти може да се позабрави по време на аналния секс и да те нарани с движенията си, най-добре е ти да си отгоре, за да можеш да контролираш дълбочината на проникването. „Освен че сама определяш темпото и дълбочината, така твоят човек има по-лесен достъп до клитора ти и може да го стимулира едновременно с пенетрацията. Ако пък вече си от напредналите в този вид изживявания и си настроена по-авантюристично, можеш да вкараш в играта и вибратора си за малко двоен екшън”, съветва Алисън.

Съвет 4

Не забравяй играчките

Аналните разширители са секс играчки в различни форми и големини, които се поставят в ануса. „Те са страхотни по две причини. Първо – могат да ти помогнат да отпуснеш мускулите си и да те подготвят за самото проникване. И второ – те са чудесен начин да се запознаеш с усещането от аналния секс стъпка по стъпка. За разлика от вибраторите обаче не трябва да ги движиш навътре-навън, а просто да ги поставиш вътре. Тъй като има най-различни големини, ако никога досега не си използвала анален разширител, те съветвам да започнеш с най-малкия размер и когато свикнеш с него постепенно да преминаваш на по-големи”, препоръчва Алисън. „Като понапреднеш с материала можеш да пробваш с анални броеници и анални вибратори. Аналните броеници масажират простатата и носят невероятно удоволствие, когато човекът, който ги носи, се движи, или пък когато се изваждат. Аналните вибратори пък са начин да възбудиш нервните окончания в тази зона до краен предел и да се подготвиш за проникването на партньора си, или пък можеш да ги използваш по време на нормалния секс за двойна пенетрация”, обяснява Алисън Пакстън.

Съвет 5

Сменете презерватива ако превключите към нормален секс

„Непрекъснато повтарям на момичетата, които търсят съветите ми, колко е важно да използват друг презерватив, ако с партньорите им решат да преминат от анален към вагинален секс в рамките на една сесия. Повечето от тях не си дават сметка, че бактериите, които се намират в ректума, могат да предизвикат много сериозни вагинални инфекции. Смяната на кондома е задължителна”, настоява Алисън.

Разгледайте нашите предложения за анални играчки тук
И козметика за анален секс тук

Всички продукти на онлайн секс магазин Vibrator.bg

Източник: bliasak.bg