УСЛОВИЯ и ПРАВА при поръчка от VIBRATOR.BG® ЕРОТИЧЕН БУТИК®

ЦЕНИ

Всички цени в нашия каталог са крайни, но не включват допълнителните разходи за опаковане и доставка.  Освен в случаите, когато се възползвате от безплатно опаковане и доставка (вижте в раздел Доставка), стойността за опаковане и куриерска услуга се добавят към цената на поръчаните стоки.  Таксите за опаковане и транспортиране с куриер са различни в зависимост от избрания от Вас метод на доставка и плащане и се изчисляват точно при завършване на поръчката независимо дали ползвате за това онлайн платформата или правите бърза поръчка по телефон.

НАЛИЧНОСТ

Поддържаме актуална наличността на стоките, но не може да дадем 100% гаранция за наличност тъй като е възможно изчерпване на наличността за някои стоки която не е отразена веднага в системата. При всеки такъв случай ще бъдете информирани своевременно по електронен или телефонен път.

ДИСКРЕТНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Полагаме специални грижи Вашата поръчка да бъде грижливо пакетирана в двойна опаковка. Пакетираме двойно за да се гарантира дискретността на поръчката (в случай на инцидентно повреждане или отваряне на външния кашон или плик, вашата покупка остава скрита във втори непрозрачен пакет/плик). Пакетите се обозначават дискретно, без опознавателни знаци, като съдържание са като „козметика“.  Доставят се с куриер до удобно, посочено от Вас място: до врата или до поискване в офис на куриер или АПС от където да ги вземете в удобно за вас време в близките 2-3 дни.

ПЛАЩАНЕ НА ВАШАТА ПОРЪЧКА

Имате възможност да изберете един от следните начини:

1. При доставка (наложен платеж): Плащате дължимата сума в брой или на ПОС терминал на куриера (офиса, АПС) при получаване на Вашата поръчка;

2. Чрез система за електронно разплащане E-PAY.BG. Трябва да имате регистрация в системата на e-pay. Системата ще ви прехвърли в сайта на оператора за да завършите плащането;

3. Чрез система за електронно разплащане B-PAY. Ще получите специален код който да ползвате при плащане на банкомат поддържащ B-Pay. Вижте повече за плащане с B-PAY;

4. В брой на каса на EasyPay. Ще получите специален код които да ползвате при плащане в най-удобната за Вас каса на EasyPay. Изберете удобен офис на EasyPay;

3. Чрез система за електронно разплащане PAYPAL.COM. Може да ползвате електронна карта за разплащане (VISA, MasterCard или друга приемана от системата на PayPal) или да ползвате средствата които имате в тази система.

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА

Споразумение за продажба съществува от момента на приемане на поръчката Ви по телефона или през интернет. Вие се съгласявате, че е налице споразумение за продажба между нас и Вас. Допълнително е възможно да се свържем с Вас по телефона в подходящо време (между 09:30 и 17:30 от понеделник до петък) за да уточним с Вас поръчката и начина на доставка. Запазваме си правото да откажем поръчка, без да Ви дадем причина, или да изискваме изпълнението на допълнителни условия, преди приемане на поръчката.

ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ПОЛУЧЕНА СТОКА

Вие имате правото да се откажете от поръчката след като сте я получили (например, за да я разгледате и да решите дали искате да я задържите) без да ни давате обяснение в рамките на 10 дни от получаването й. Единствено условие за това е продуктите, които сте получили да не са били разпечатвани и/или употребявани. Задължително трябва да са със запазена цялост и ненарушен търговски вид на опаковката. Моля, имайте предвид, че от съображения за лична хигиена някои от стоките могат да бъдат изключени от правото Ви да ги върнете (освен при очевидни дефекти). Например: бельо – ако е разпечатано; секс играчки, козметични продукти и/или DVD, които са били разпечатани и/или извадени от оригиналните им опаковки. Ние обръщаме специално внимание към всеки продукт преди да го изпратим към Вас, за да сме сигурни, че ще получите най-добрия възможен продукт и той ще ви доставя удоволствие максимално дълго време. В редките случаи на очевидни производствени дефекти не открити предварително от нас продуктите могат да бъдат върнати гаранционно. В този случай те ще Ви бъдат заменени безплатно със същите, като си запазваме правото да Ви предложим (при липса на същите продукти) да ги заменим с алтернативни продукти с максимално сходни качества, функционалност и цена. Ако имате допълнителни въпроси свържете се с нас на [email protected], чрез чатa (зеления балон долу в дясно на екрана) или с отдел „Обслужване клиенти” на телефон 02 411 3173 (от понеделник до петък, 09:00 – 18:00).

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ: За да Ви възстановим платената сума трябва да ни посочите трите си имена и по Ваш избор – банкова сметка или адрес за пощенски запис. Ако всички други условия са били изпълнени (вижте горния раздел), ние ще Ви изпратим пълната сума, която сте платили, намалена само със себестойността на опаковката и доставката до вас плюс разходите (банкови или пощенски) по изпращане на сумата (обикновено между 3-6 лв.) в срок до 5 работни дни от получаване на стоката обратно при нас .

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Вашите лични данни са събрани и обработени от нас само за целите на доставката на Вашата поръчка. На нас не са ни необходими истинското ви име, може да оставите само едно име или псевдоним.  Данните които събираме за вас се необходими на куриерските фирми  за да могат да доставят вашата поръчката.

Никога не предаваме данни за съдържанието на пратката.

Никога няма да се свържем с вас за маркетингови цели по телефона или електронна поща, за да ви информираме за актуални промоции, нови продукти и услуги без да сме поискали предварително Вашето съгласие за това.

Никога няма да споделяме никаква Ваша информация с други организации и трети лица.

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПОКУПКА

Когато направите поръчка и ние сме приели тази поръчка, двете страни са съгласни, че е налице споразумение за покупка с всички, произтичащи от това последствия за двете страни. Вие трябва да сте над 18-години на възраст, за да може да закупите продукти от нас и да гарантирате, че всеки продукт, видео, DVD’s, CD’s или списание, няма да бъдат достъпни до лица под 18-годишна възраст.

ПРИЕМАНЕ НА ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

С факта на заявяване на поръчката, Вие приемате, че сте съгласни с горните условия. Ние си запазваме правото да променяме тези условия, като направените промени ще бъдат отразени в тези общи условия, тук.

ЗАКОННИ ПРАВА

Горепосочените условия, не са предназначени да заменят или накърнят Вашите законови права по никакъв начин. Напротив, те предлагат по-голяма защита от стандартните занни права които имате като клиент в Р. България.

НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА / ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Не може да бъдем държани отговорни, в случай на непредвидени външни обстоятелства извън правомощията ни за контрол, като природни бедствия, които не ни позволяват извършването на всяка засегната страна на задължения по настоящите Общи условия.

 • Безплатна доставка

  при поръчка над 69 лв.

  Право на замяна

  до 7 дни.

  Дискретност и

  двойно опаковане.

  0898 15 05 11

  За бърза поръчка по телефона.