0898 15 05 11

ОНЛАЙН ЧАТ

ВИНАГИ ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА!
Безплатна доставка над 69 лв!
18 години на пазара в България!
над 7000 секс артикула!
Трупай Ох!-точки от всяка покупка!
Пазарувай без риск!

Анални топчета и броеници

Анални топчета и броеници е категория секс играчки подобни на топчета и броеници, специално за анални удоволствия. Аналните топчета и броеници са чудесна увертюра преди анален секс и добър начин за първи крачки в тази зона на удоволствието.

Материалите, от които се изработват анални топчета и броеници са различни, но преобладават меките силикони, като нашата препоръка е да търсите такива без фталати. Характерно за анални броеници е това, че често пъти първото топче е най-малко, а размерът им се увеличава с всяко следващо. Предлагат се и вибриращи анални броеници, както и такива в XL размер.

За да подпомогнем Вашия избор сме създали търсач на секс играчки, благодарение на който ще можете да изберете най-подходящия за Вас вибратор. Ще можете да изберете своята секс играчка по различни критерии- форма, размер, цена. Може да разгледате търсачката за играчки в категория “Търсач на вибратори”.

Когато използвате секс играчки е важно да използвате овлажнител /лубрикант/. Благодарение на него Вашето изживяване ще бъде пълно. Така ще предотвратите протърквания и ще усилите вашето сексуално преживяване. Когато избирате лубрикант е важно да знаете, че за секс играчки, изработени от по-фини материи /силикон, кибер кожа/ е добре да използвате лубрикант на водна основа. Вижте нашите предложения в категория “Овлажняване”. За материи като pvc, метал, стомана или стъкло е подходящо да използвате лубрикант на силиконова основа. Нашите предложения може да видите в категория „За анален секс“.

ИЗБЕРЕТЕ БЮДЖЕТ
ИЗБЕРЕТЕ ТИП
ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ
ИЗБЕРЕТЕ РАЗМЕР
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ

Показване на 35 резултата