+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Сексът във факти

Сексът във факти

Да сме наясно! Почти непрекъснато мислим за секс. Гледаме го по филмите, телевизията и рекламите, четем за него в книгите и списанията. Сексът е една от най-често срещаните теми в нашия живот.

Въпреки това, някои хора не знаят достатъчно за тази прекрасна човешка дейност. Други са лошо информирани. В тази статия има неща за секса, за които обикновено сме осведомени погрешно.
Размерът няма значение!
Много мъже се притесняват за размера на члена си. Едни го намират прекалено къс, други твърде тънък, а някои чувстват пенисите си много големи.  Надарените са прекалено самоуверени, защото считат, че този природен  „дар“ ги прави по-добри любовници от други мъже.

Момчета, още веднъж: размерът наистина няма значение!

Няма значение колко често си го чувал, някои от вас все още не могат да разберат, че размерът няма значение. Затова го казвам още веднъж: размерът наистина няма значение! Повечето жени, имали няколко различни партньора, ще кажат, че техниката, чувствеността и отдадеността по време на сексуалния акт са по-предпочитани, отколкото големия размер. Освен това, размерът на средната по големина вагина, не е толкова голям, че наистина да изисква много голям пенис.

Наистина ли размерът на пениса е пропорционален на дланта на ръката, големината на крака или носа?

Друга заблуда е, че размерът на пениса е пропорционален на този на размерите на дланта, крака или носа. Но това е далеч от истината. Можеш да си много нисък и пак да имаш пенис около средния размер. Или обратното.

 

Сексът – лекарство срещу главоболие?

Едно от най-честите извинения на жените, че не им се прави секс е, че имат главоболие. Но това е неподходящо извинение. Сексът е доказано лекарство против главоболие.

Как?

Сексът кара тялото да освобождава ендорфин, който е естествен начин за справяне с главоболието. Затова, следващия път, когато твоето сладурче ти излезе с това извинение, сподели й този научен  факт. Убеди я, че ако се отдадете на секс, тя по-бързо ще се почувства по-добре.
Обратният ефект на това, е че следващият път нейното извинение ще е различно: тя ще каже, че я боли стомах или е твърде уморена. Но, виж, може да успееш, макар и да е само веднъж…

Дори мъжът да извади пениса си преди еякулация, той може да забремени жената

Някои двойки не използват предпазни мерки, защото считат, че го правят по правилния начин. Те практикуват изваждането на пениса от вагината, преди достигане на върха. Няма семенна течност, няма и бебе, нали? ГРЕШКА!

Най-лошият метод против забременяване

Това наистина е най-лошият метод против забременяване. Мъжете не могат да бъдат сигурни дали семето няма да излезе по време на секса. Освен това, всички мъже изхвърлят семенна течност, преди самия оргазъм и тя е достатъчна, да оплоди жената, тъй като в нея има малко количество сперма. Затова въпросният метод на контрацепция е неефективен.

Спрете рисковете – използвай презерватив

Ако се пазиш по този начин, не след дълго приятелката ти може да те изненада с пораснало коремче. Ако наистина не искаш дете, това няма да е най-добрата новина за теб. Затова не рискувай, не бъди скръндза, а си купи презервативи. Ако те не ти харесват, убеди сладурчето си да използвате друг начин против забременяване.

Начините за правене на секс с предишната ти приятелка може да не проработят с настоящата

Телевизионните шоу програми и филми ни карат да мислим, че химията между двама партньори е естествена. Но ти знаеш, че реалността е малко по-различна. На практика, техниките и методите, довеждащи до оргазъм предишната ти приятелка, могат да оставят тази абсолютно безразлична.

Различаваме се един от друг

Такъв е светът – ние сме различни. Едни обичат шоколадов сладолед, а други – ягодов. Същото е и със секса.

Каква е тайната на добрия любовник?

Ключът към това да бъдеш неустоим любовник е общуването. Ефективното общуване ти помага да разбереш какви пози и техники харесва партньорката ти. Първо може да ти се стори странно да говориш за това, защото потиска настроението и спонтанността, но помисли и за резултата. Ти и партньорката ти ще знаете как да се погрижите един за друг.

Мъжете не винаги им се иска

Повечето жени грешат, като мислят, че мъжете искат да правят секс през цялото време. В реалността, „изненадващо“ мъжете са човешки създания с възходи и спадове. Както и при жените, желанието на мъжете се променя, в зависимост от деня. Сексуалното ни (не)желание се определя от фактори като изтощение, стрес, здравословни проблеми, липса на самоуважение и др.

Трудно е да се откаже…

Все още се счита, че мъжете са готови да правят секс по всяко време, защото им е трудно да отхвърлят жена, която им предлага секс, въпреки че в момента не са особено настроени за това. Жените трябва да са наясно, че от основното училище, повечето мъже едвам изчакват да намерят жена, която би правила секс с тях. Веднъж след като това стане, те не искат да свърши. Има и поговорка: „Времето и приливът никой не чакат“. Това, може би , е в основата на вечния ни ентусиазъм за секс.

Дългият секс не означава непременно добър секс

Много книги и филми представят двойки, много влюбени и правещи дълго време секс през цялата нощ. Така повечето лошо информирани мъже, считат, че сексът трябва да е дълъг. Но това не е вярно. Добрият секс може и да е къс.

Разбирането какво правим, ще ни изпрати за кратко в облаците

Ако сношението е прекалено дълго, може да стане болезнено за жената, тъй като тялото й съдържа определено количество течност, която я овлажнява. Освен това, всичко става отегчително, ако се проточи твърде много. Ако партньорката ти почне да си прави маникюра по време на секс или да ти говори какво е приготвила за обяд, това е добър и очевиден знак, че сексът е продължил твърде дълго.

Затова, вместо на дължината, се фокусирай на това как да опознаеш по-добре тялото на партньорката си.