+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Разнообразие в секса: Мисия възможна

Разнообразие в секса: Мисия възможна

Вагинални топчета  с дистанционно управление!

Толкова е яко да позволиш на мъжа до теб от една страна да доминира и да прави с твоето тяло каквото реши, от другата страна да направиш нещо палово на публично място. Само си представете – излизате на театър или на друго общественно място и той натиска копчето на дистанционното! Цялата ти вагина започва да вибрира и ти можеш да получаваш оргазми, намирайки се в компания на други хора, и никой освен теб няма да го разбере! При това само мъжът ще знае кога ще спре тази сладка мъка.

 

След това видях, че това е само началото! Умни сексолози са се погрижили и за нашите прекрасни женски гръди! Оказа се, че съществуват масажори за гръди, които помагат да избегнем бучки и дори са добра профилактика за кисти, тъй като в тази част на тялото кръвта се движи доста по-трудно заради стягането от сутиена. Разбира се, нямах терпение и пробвах веднага този масажор….освен ползите, оказа се и доста възбуждащо! Извавадих ги бързо, да не се възбудя много, защото имах идея да продължа да изучавам този РАЙ!

 

 

После погледът ми се спря на един масажор, измислен специално за мързеливи мъже! Постоянно правя масаж на съпруга ми, но много рядко получавам същото от него. Защото той твърди, че не знае как да прави масажи. И ето! Има решение! Това може да направи абсалютно всеки човек с двете ръце. Първо намазвате цялото тяло с топло олио за массаж. После взиматемасажора за цяло тяло и започвате да си играете с тялото на патньора, откривайки скрити ерогенни зони, които ние жените имаме на най-неочаквани места. Има уникална вибрация и цялото тяло на жената започва да се извива. Ако на всичкото отгоре й вържете ръцете и очите, за да може вие да контролирате изцяло ситуацията …, възторгът й ще бъде уникален. Също можете да вкарате едно от трите топчета във вагината и да пуснете на турбо. Получава се почти мигновен клиторен оргазъм, преливащ във вагинален!

Тъй като не съм егоистка, намерих и подарък за партньора до мен.

Първото, което много ме впечатли е яйце за мастурбация за мъже. Изглежда като великденско яйце и се учудих какво това нещо прави в този магазин за възрастни хора. Оказа се, че това прекрасно яйце е уникален аналог на женската вагина. Направо като жива плът! Слагаш го отгоре на главичката и започваш да мастурбираш! Много е подходящо за мъже, които искат да тренират да задържат еакулацията си. Ако се научите да мастурбирате по половин час с това яйце, след това много лесно ще можете да се научите да правите секс по половин час. Уникален тренажор за бъдещи перфектни любовници.

И това е не всичко. Има грижа и за мъжкото дупе. Масажора за простата.Говорихме за мъжката простата и как има нужда от стимулация, за да се избегне простатит, да има по-голяма, и по-дълга ерекция. Това е просто задължително за мъжете след 40 години. Много хубава екстра към свирката!Разбира се, погрижихме сe и за женското дупе.

Още една често срещана сексуална фантазия –анална броеница!

За любители на игри е много подходяща. Понеже анусът и вагината се намират много близо, ако вкараме тази броеница в дупето и едновременно мъжът вкара члена си във вагината, се получава зашеметяващ ефект. Едновременно мъжът може да я вкарва в жената и да не я изважда, докато тя не изплъни някакви негови желания. За всяко негово реализирано желание той може да изважда по едно топче от нейното дупе. След 20 минути жената ще бъде готова на всичко, само и само да освободи своята мека част на тялото!

Но най-голямо внимание в тези магазини отделят за вагината!

От безброй различни вибратори (всички форми, цветове, с усещане, че е направен от човешка кожа, със стимулация за точка Gи т.н.), избрахме три вибратора, които според нас са най-интересни

 

 

Първият е за любители на силна музика! Вибратор, който работи заедно сMP-3player. Пускаш музика, свързваш го с вибратора и твоята вагина започна да свири и да пее отвътре. Всеки път се изненадвам от фантазията на хората! Става много интересно, когато пускаме музика с африканси барабани и силни басове…

Другият е елегантен вибратор с 5 вида на различни вибрации. Честно казано, взех тази красота в ръце и разбрах, че вече нямам страх да не остана сама…дори, ако до мен няма мъж в момента пак мога да съм много щастлива и задоволена. Тази вибрация прави чудеса и прекрасно стимулира точка G. Като допълнителна екстра заедно с този вибратор и партньорът може да се включи и да влезне в дупето. Мъжът свършва почти мгновенно от тази вибрация, която усеща заедно с вас. Заслужено удоволствие за двамата!

И черешката на тортата – вибратор-бижу с камъни на сваровски и опашка на лисица! Уникално красиво нещо и много подходящо за люксозен подърък! Бих го сложила като украса вкъщи. Твърд, розов вибратор, изцяло повтаря извивките на женското тяло с различни режими. Само от докосването по кожата с тази опашка усещам, че цялата настръхвам!

Честно казано, докато описвах всички неща, усетих колко много ми се прави секс! С тези прости елементи ти можеш да превърнеш обикновения, рутинен семеен секс в едно незабравимо преживяване за двама!

От сърце ви пожелавам вълнуващ и страстен секс!

 

Източник natalia.bg