+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Тема табу: Секс играчките за мъже

Тема табу: Секс играчките за мъже

Всеобщо е схващането, че една жена използва вибратор или каквато и да е друга секс играчка за да изследва себе си и да си достави допълнително удоволствие, но как стоят нещата, когато става въпрос  за мъже?
Мъжете все още трудно прегръщат мисълта да си купят секс играчка. Едните се притесняват, че това би поставило под въпрос мъжествеността им, други пък ги избягват заради чиста фобия и все пак революцията на секс играчките за мъже продължава!
Ако все пак решите да опитате прочетете характеристиките на основните типове играчки, за да изберете по-лесно тази, която ще Ви пасне.

Мастурбатори

Редовната мастурбация е съществена част от сексуалното мъжко здраве и тонус. Мастурбаторите значително подобряват фантазията и увеличават издържливостта при сексуален контакт. И най-важното- помагат при проблеми с преждевременната еякулация.
Някои мастурбатори имат вграден вибриращ елемент, който дава възможност за свободни ръце и по-чувствени усещания.
Широката гама мастурбатори, които предлагаме ще задоволи всеки ваш каприз, а дали ще изберете продукт на Tenga, някой от реалистичните мастурбатори под формата на вагина, уста или такъв снабден с анус и вагина за двойно проникване е въпрос на лично предпочитание. А ако това ви се струва малко, винаги може да изберете някоя от нашите кукли, които ще са на разположение винаги, когато пожелаете.

Простатни стимулатори

Масажа на простатата е неописуемо удоволствие за всеки мъж, а ползите за здравето за научно доказани. Първоначално масажора е бил създаден като медицински уред за масаж на простатата, които намалява рискът от рак, но в последствие много от използвалите го съобщават, че изпитват върховно удоволствие от употребата му и така към днешна дата тази полезна играчка се използва от хиляди мъже.
Простатната стимулация подобрява притока на кръв в областта на перинеума където са разположение много нервни окончания и доставя едно много приятно преживяване.
Простатните стимулатири разполагат с извити, издути стволове и разкроени основи. Някои стимулатори са снабдени с виброкуршум за допълнително удоволствие.
Не забравяйте преди употреба да смажете играчката с щедро количество лубрикант за да улесните проникването и да се насладите изцяло на чувствен масаж.

Пенис ринг

Пенис ринговете помагат да се удължи ерекцията, да се подобри издържливостта при секс и възбуждат допълнително.
Изработени са от разтеглива и мека материя, което улеснява поставянето и ги прави универсален размер- пасващ на всеки пенис.
Някой от тях разполагат с вградена вибрация за по-силна възбуда, други имат магнитни съчми подобряващи притока на кръв или пък стимулират перинеума докато ринга поддържа ерекцията Ви ефективно.