+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА
Почувствайте се секси с 12 лесни трика

Почувствайте се секси с 12 лесни трика

Как да се чувстваме секси без значение от нашия размер, пол и възраст? За много хора има тясна връзка между ниското самочувствие и тяхното либидото. В тази статия ще ви предложим 12 простички неща, които ще ви накарат да се почувствате по-секси точно сега и ще подобрят вашия сексуален живот.

Почувствайте се секси още сега!

1. Обичайте себе си. Спрете за малко да мислите за проблемите и кажете на себе си, че се обичате точно така както изглеждате. Точно на тази възраст, точно с това телосложение. И точно днес! Повечето жени не харесват телата си, но успеят ли да променят начина си на мислсне и да говорят за себе си с любов това ще има силно въздействие върху всички останали аспекти в живота им.

2. Направете нещо, което ви плаши. Лесно е да се върви в коловози, но това, което ни прави истински щастливи е адреналина. Опитайте ново предизвикателство, нещо, което мислите, че изглежда забавно, но никога до сега не сте имали смелост да опитате. Скочете с парашут. Научете нов език. Направете нещо, което ще ви стимулира в момента и ще ви донесе дългосрочна печалба.

3. Успокойте се. Успеем ли да се отпуснем сме направили първата и огромна крачка към удоволствието. Въпреки че е лесно да се каже се оказва, че голяма част от хората не успяват да го направят в ежедневието изпълнено с напрежение, притискащи срокове, неотложност. Но веднъж овладели изкуството да се откъсват от реалността пред нас се открива един нов свят.

4. Облечете нещо секси. Дори и да сте сами пред телевизора или в кухнята, носете нещо, което да ви накара да се чувствате страхотно. Това може да е секси бельо, ефирна секси рокля, прозрачна нощница или дори любимите секси дънки. Винаги когато носите нещо секси ще усещате, че това променя цялата ви енергия. Вечер, прибирайки се изморени от работа вместо да нахлуете удобните домашни дрехи се сетете за този съвет, запалете свещи и се почувствайте специални.

5. Флирт! Това е толкова просто, колкото и зрителния контакт с хората докато вървите по улицата. Няколко усмивки или едно невинно смигване ще възпламени блясъка в очите ви. Независимо дали сте обвързани или не, всички имате нужда да бъдете желани. Един невинен флирт ще ви накара веднага да се почувствате секси.

6. Спрете да се конкурирате. “ Коя е най-красивата в офиса, стаята, заведението…“ тези въпроси винаги водят до агония. Знайте, че мъжете рядко обръщат внимание на недостатъците ви. Намерете основните секси точки по вашето тяло и забравете за дребните несъвършенства.

7.Акцентирайте смело. Помолете партньора си да ви избере тоалет без да му налагате своите стандарти. Понякога човека до вас би искал да ви види в друга светлина, а трансформацията безспорно би имала само положителен ефект. Да, това, което ви трябва е одобрението и усещането за възхищение.

8. Поглезете себе си. Доставете на себе си доза пищен лукс. Отдайте се на нещо, което да събуди вашата чувствена енергия. Това би могло да е масаж, маникюр, хубава вас с много пяна и т.н. Отидете на танци или на разходка сред природата. Позволете си да се откажете от проблемите и отговорностите поне за час.

9.Опитайте да бъдете друг човек. Поне за час, поне за ден. Направете драстична промяна поне временно. Променете прическата си, облечете предизвикателни дрехи. Напуснете изцяло удобните черти на вашия характер и ще се почувствате преродени.

10.Светът е пълен с възможности. Отидете на гореща среща с непознат. На латино танци с приятели или прекарайте една вечер с някое старо гадже. Насладете се на разговорите, на звуците и вкусовете. И се наслаждавайте на приключението.

11. Докосване. Изучете всички тънкости на еротичния масаж. Споделете наученото с партньора си. В началото нещата няма да се получават съвсем перфектно, но не се обезсърчавайте и не забравяйте, че резултатите ще се отразят благоприятно на вашето самочувствие. Познавайки себе си като сетивно състояния ще излъчвате увереност и извън спалнята.

12. Не забравяйте, че решителността е секси. Някой съвети ще ви преобразуват в настоящия момент. При други промяната ще настъпи по-бавно, но в важно да изградите свои план за действие. Поемете ли предизвикателството да се промените някой ден със сигурност ще сте благодарни за тази решителност. И ще се любувате на всички нови и силни страни, които сте открили в себе си.