sex shop, sexshop, секс магазин, еротично бельоsex shop, sexshop, секс магазин, еротично бельо,вибратор,секс магазин,еротично бельо,секс играчки,по голям пенис,уголемяване пенис,sex shop,bdsm,уголемяване на члена,хиалуронова киселина,ugolemqvane na penisa,уголемяване на kura,сутиени,уголемяване,вибратор цена,как да си уголемя члена,мъжки прашки,удебеляване на члена,увеличаване на члена,uvelichavane na penisa,ogolemqvane na penisa,упражнения за уголемяване на члена,уголемяване на половия орган,дамски прашки,хапчета за уголемяване на члена,вибратор за бетон,как да уголемя члена си,уголемяване на penisa,вибратор онлайн,начини за уголемяване на члена,жартиери,спално бельо,дантелено бельо,методи за уголемяване на члена,seh shop,udaljavane na penisa,билки за уголемяване на члена,дамско бельо,нощница,уголемяване на члена forum,бельо,удължаване на члена,термо бельо,прашки,анални топчета,ugolemiavane na penisa,уголемяване на члена в домашни условия,боксерки,уголемяване на члена с билки,бельо за жени,стягащо бельо,за уголемяване на члена,надуваеми кукли,мъжко бельо,жартиери с чорапи,импланти,ygolemqvane na penisa,голям член,естествен начин за уголемяване на члена,испанска муха,уголемяване на,уголемяване на член,помпа за уголемяване на члена,филъри,операция за уголемяване на члена,естествено уголемяване на члена,ogolemiavane na penisa,вибриращ пръстен,sekshop,операция за уголемяване на члена цена,ugolemyavane na penisa,xtrasize цена,жартиери цена,уголемяване на члена упражнения,гел за уголемяване на члена,как се използва вибратор,уголемяване на полов орган,не ми става члена,уголемяване na penisa,как да си уголемя члена без хапчета,uveli4avane na penisa,хапчета за уголемяване на kura,кола маска,упражнения за уголемяване на члена видео,българско бельо,почистване на лице,крем за уголемяване на члена,методи за увеличаване на члена,оформящо бельо,analen lubrikant,уголемяване на пени,лепенки за уголемяване на члена,uvelicavane na penisa,udebelqvane na penisa,спрей за уголемяване на члена,бельо онлайн,уголемяване на члена без лекарства,триумф бельо,пластична хирургия,играчки за жени,вибратор кибер кожа,вибратор за мъже,golqm kur,бельо за свети валентин,уголемяване на члена с парафин,как се уголемява члена,възможно ли е уголемяване на члена,иглен вибратор,техники за уголемяване на члена,голям вибратор,увеличаване размера на члена,билки за увеличаване на члена,увеличаване на члена с до 10 см,как да уголемя члена,липосукция,уголемяване на члена с упражнения,парафин в члена,golqm hui,удебеляване на члена цена,масаж за уголемяване на члена,дантелено бельо за жени,uduljavane na penisa

За какво съжаляват мъжете и жените в сексуален аспект?

Когато става дума за секс, замисляли ли сте за какво биха могли да съжаляват мъжете и жените? И, да, съжаляваме за различни неща, показва ново проучване, проведено от психолози от университета Университета на Тексас в Остин.
Проучването е разделено на три експеримента. При първия 200 участници оценяват хипотетичен сценарий, в който някой съжалява, че е преследвал или че не е могъл да преследва потенциален сексуален партньор. След това участниците трябва да оценят по скалата от едно до пет предизвиканото у тях съжаление.
При втория експеримент 395 участници са помолени да съставят списък с нещата, за които съжаляват в сексуален план, като отбележат кое от тях са преживели лично. Третият експеримент е огледален на втория, но в по-голям мащаб – включва 24 230 участници – хетеросексуални, хомосексуални и бисексуални.
Резултатите разкриват, че представителите и на двата пола съжаляват, че са правили секс с някого, който не е физически атрактивен. 24% от жените съжаляват, че са загубили девствеността си с грешния човек, а  27% от мъжете съжаляват, че са отхвърлили възможността да имат потенциален сексуален партньор.
 Жените съжаляват още, че са изневерили на предишен партньор, а също и че се движат прекалено бързо всексуален план. Мъжете, от друга страна, съжаляват, че не са били по-разкрепостени сексуално, когато са били по-млади или свободни. За сравнение – при хомосексуалните и бисексуалните мъже и жени моделът е подобен.
Професорът по социална психология Марти Хезълтън обяснява, че от еволюционна гледна точка, за мъжете всяка пропусната възможност да правят секс с нов партньор е пропусната потенциална възможност за възпроизвеждане – ценна загуба.
Източник/ /Archives of Sexual Behavior

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *