34.00 лв.

Вибриращ пенис ринг със сменяеми батерии "TONGUE STYLE"

Тайната на успеха този пръстен за пенис се крие в неговия специален двоен дизайн с два ринга. Вътрешната част приляга плътно около основата на пениса. Тази функция ограничава потока на кръв към и от вашия член, което води до уголемяване на размера му.

34.00 лв.

Налично

Добави 34 Ох!точки!
Срок на доставка 1-2 дни

За да знаеш повече

Тайната на успеха този пръстен за пенис се крие в неговия специален двоен дизайн с два ринга. Вътрешната част приляга плътно около основата на пениса. Тази функция ограничава потока на кръв към и от вашия член, което води до уголемяване на размера му, така че да можете да изпълните партньорката си, както никога преди!

Външният пръстен е по-голям и с малко разпъване може да обгърне вашите тестиси. Чрез пристягането в основата на тестисите, пръстенът помага за забавяне на еякулацията, така че да може да подобрите стария си рекорд и да оставите половинката си без дъх!

Вграденият вибро булет, лесно се вмества в рамките на върха на пръстена, изпращайки вибрациите директно до клитора с всеки тласък. И тъй като вибриращия пръстен е със сменяеми батерии, вие можете да го ползвате многократно, за да добавите вибрираща тръпката към други секс играчки, като го поставите на тях.

– Този вибриращ пръстен е доказано, че ще увеличи размера и издръжливостта ви повече от всякога!

– Клитор стимулатора ще се погрижи за силните и разтърсващи усещания на партньорката ви.

– Може да се поставя и работи със секс играчки

– 100% силикон

– Разтеглив и еластичен материал

– Копринено гладка повърхност

Материал: Силикон

Височина: 10 см.

Ширина: 6 см.

Вход за пениса и тестисите: Регулируем

Работи 4 батерии LR41 – включени в комплекта

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Размер

Цвят

Диаметър

Срок за доставка

Материя