49.00 лв.

ViaGel for Women

Стимулиращ гел за интимната зона на нежния пол. Увеличава чувствителността и вие усещате всеки сантиметър от проникването. Много жени използват Viagel, за да изпитат несравнимо сексуално удоволствие.

49.00 лв.

Налично

Добави 49 Ох!точки!
Срок на доставка 1 ден

За да знаеш повече

Стимулиращ гел за интимната зона на нежния пол. Увеличава чувствителността и вие усещате всеки сантиметър от проникването. Много жени използват Viagel, за да изпитат несравнимо сексуално удоволствие. В момента на прилагане на гела върху гениталиите, те стават в пъти по-чувствителни. Така вие ще изпитате неподозирани до сега усещания, ще се насладите на невероятни сексуални преживявания и даже ще достигнете кулминацията няколко пъти! Прилагането на гела върху и около клитора подобрява кръвообращението и води до редуване на усещания за горещо и студено. Подобреният приток на кръв повишава чувствителността. Редуването на горещо и студено инициира приятна възбуда, в резултат на което влагалището се овлажнява допълнително. Това засилва сексуалното желание и е гаранция за достигане до разтърсващ оргазъм няколко пъти. Ефектът трае половин час и дори повече, а редовната употреба на Viagel за жени мултиплицира резултата.
Гелът може да се използва и за орален секс – приятното усещане, което създава, ще го превърне в неизменна част от любовната игра.

Състав: AQUA, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT, CARBOMER, POLYSORBATE 20, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHVL PCA, DISODIUM EDTA, MENTHOL, CI 19140, CI 17200, AMMOMETHYL PROPANOL.

Начин на употреба:
Нанесете желаното количество гел върху гениталиите и при необходимост повторете.

Предупреждения!
Не използвайте гела продължително време!
Пазете зоната на очите.
При продължителен дискомфорт или обрив прекратете използването на гела и, ако е необходимо, се обърнете към лекар!

Съхранение:
На хладно и тъмно място, далече от пряка слънчева светлина и деца.

Опаковка: 30 мл.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Срок за доставка