156.00 лв.

Мастурбатор Main Squeeze - The Original Pussy Vanilla

Методите за трениране на издръжливост са станали стандартни, тъй като мъжете навсякъде се научават да прилагат тази техника за повишена издръжливост и по-мощни оргазми.

156.00 лв.

Изчерпан

Срок на доставка 6-9 дни

За да знаеш повече

Методите за трениране на издръжливост са станали стандартни, тъй като мъжете навсякъде се научават да прилагат тази техника за повишена издръжливост и по-мощни оргазми. Точно това ви предлага този продукт. Включете се в екшъна с Main Squeeze, твърд мастурбатор с вградено място за стискане, което позволява на потребителя да контролира налягането. Отличаващ се с реалистично отваряне на вагината и стегнатост, текстурираният канал се затопля до телесна температура и имитира усещането на истинска кожа. Крайната капачка се настройва, за да персонализира перфектно силата на желаното засмукване, а върха с винта улеснява безопасното и дискретно съхранение.

Характеристики на Мастурбатор Main Squeeze – The Original Pussy Vanilla:

  • Размери на продукта: 22,9 x 8,4 x 9,1 cm;
  • Тегло на продукта: 610,00 грам;
  • Диаметър на продукта: 8,5 cm;
  • Дължина на вмъкване: 22,1 cm;
  • Материали TPE / ABS.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки. Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа. След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 kg
Цвят

Срок за доставка