+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

239.00 лв.

Унисекс пенис колан Vibrating 8inch Hollow Strap-On – Purple

Продуктов номер: 502-360

Когато вашата фетиш игра изисква възможно най-добрите материали, само линията Fetish Fantasy Elite ще задоволи всичките ви капризи! Изработена от 100% медицински клас Elite Silicone, тази колекция е безопасна за тялото, хипоалергенна и изваяна за възбуждане.

[gtranslate]
Срок на доставка: 6 - 9 дни

239.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Когато вашата фетиш игра изисква възможно най-добрите материали, само линията Fetish Fantasy Elite ще задоволи всичките ви капризи! Изработена от 100% медицински клас Elite Silicone, тази колекция е безопасна за тялото, хипоалергенна и изваяна за възбуждане. Elite Silicone бързо се затопля до телесна температура и се съобразява с контурите на тялото, като дава на потребителите най-реалистичната стимулация, която някога сте си представяли. Материалът е свободен от фталат, без латекс, непоров и най-безопасен материал за играчки на пазара днес!
Кухият колан е идеален за начинаещи и може да се носи от всеки от партньорите. За мъже с ЕД (еректилна дисфункция),
кухият ремък позволява и на двамата да се наслаждавате на страстта към секс лице в лице, без да се притеснявате. Всяка лента на силиконовия колан лесно се настройва, за да отговаря на повечето размери. За да регулирате, просто плъзнете ремъците, докато колана и лентите на бедрото се чувстват стегнати, след това свържете пластмасовите Smart Clips в задната част, като ги закачите заедно. Лентите няма да се движат и няма да се разхлабят по време на секса.
Подходяща за талията до 143см
Дължина на поставяне: 50см
Ширина: 12,7см
Вътрешна дължина: 30,48см
Вътрешен диаметър: 1,5 инча (4 cm)

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Материя