+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

89.00 лв.

Стимулатор за ерогенни зони Twirling Fun

Продуктов номер: 107-538

Satisfyer Twirling Fun стимулира с точност и мощна вибрация, което го прави подходящ за клитора, срамните устни и други ерогенни зони.

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

89.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Satisfyer Twirling Fun стимулира с точност и мощна вибрация, което го прави подходящ за клитора, срамните устни и други ерогенни зони. Спортният дизайн се допълва от интуитивното му управление – идеален аксесоар за дамската чанта!

 

SAT_Icon_Twirling_Mishka_Twirling-Icon-55mm Таргетирана, въртелива вибрация за прецизно насочване на удоволствието;
SAT_Feature-Icons_32-5mm-11c0nlCQzS6cQve Благодарение на водоустойчивото си (IPX7) покритие тази играчка може да се използва безопасно във вода и се почиства лесно;
SAT_Feature-Icons_32-5mm-19 Изработен от хигиеничен медицински силикон;

 


Характеристики на Стимулатор за ерогенни зони Twirling Fun:

  • Супер силна и дълбока вибрация;
  • 12 режима на работа;
  • Изработен от силикон;
  • Максимално безшумен;
  • Водоустойчив;
  • Презаредима литиево-йонна батерия;
  • Магнитно USB зарядно;
  • Лесен за почистване.

 

Разнообразна стимулация със Satisfyer Twirling Fun

С тесния връх и циркулиращи вибрации Satisfyer Twirling Fun е подходящ за всички външни ерогенни зони! Независимо дали става въпрос за стимулация на зърната или за клиторна стимулация – с Twirling Fun ще изживеете изключителни моменти на наслада! Спортният дизайн и повърхността, покрита с хигиеничен, нежен към тялото силикон, завършват цялостния дизайн на Twirling Fun.

Имате избор между 12 програми на вибрация, които се състоят от 5 степени на интензивност и 7 ритъма, и могат да се управляват с помощта на бутоните „+“ и „-“. Потопете се в зашеметяващо блаженство! Satisfyer Twirling Fun е особено подходящ за начинаещи.

Още повече забавления във влажните зони

Благодарение на водоустойчивата обработка (IPX7), можете да използвате Satisfyer Twirling Fun и под вода. Независимо дали във ваната, в частния басейн, или под душа – клиторният вибратор е винаги добър избор!
Twirling Fun се почиства лесно с топла вода и мек сапун. Ако вибраторът изгуби мощността си, вградените му акумулаторни батерии се зареждат лесно с включения в доставката USB заряден кабел.

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Диаметър

Цвят

Материя

Размер