+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

119.00 лв.

СТИМУЛАТОР-ВИБРАТОР CURVY 2+ БЯЛ

Продуктов номер: 105-647

Satisfyer Curvy 2 + ще зарадва дамите така, както никоя друга играчка! Със съчетание от стимулация чрез въздушни пулсации и интензивни вибрации, той бързо ще се превърне в любимата ви смарт наслада.

[gtranslate]
Марка:
Срок на доставка: 1 - 2 дни

119.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Satisfyer Curvy 2 + ще зарадва дамите така, както никоя друга играчка! Със съчетание от стимулация чрез въздушни пулсации и интензивни вибрации, той бързо ще се превърне в любимата ви смарт наслада.
Кратки характеристики:
  • 2 супер мощни Power електромотора;
  • Възможно е използване със и без приложението;
  • Безкрайно програмно разнообразие чрез приложението;
  • 11 програми с AirPulse вълни + 11 вибрационни програми;
  • Тих режим на работа;
  • Водоустойчив (IPX7);
  • Литиево-йонна акумулаторна батерия;
  • Лесен за почистване;
  • С включен магнитен USB кабел за зареждане;
  • Безвреден за кожата силикон;
  • Диаметър: 4.5 см.;
  • Дължина: 13.5 см.;
  • Захранване: USB;
  • Материал: Силикон / ABS;
  • Тегло: 121гр.;
  • Цвят: Розов;
  • Водоустойчивост: IPX7.
Какво представлява Satisfyer Curvy 2+?
Satisfyer Curvy 2+ е вибратор с AirPulse вълни под налягане. Той обхваща нежно клитора с меката си силиконова глава и Ви изстрелва към разтърсващи оргазми с безконтактна симулация и възбуждащи вибрации! Можете да изберете измежду вълнуващи степени на интензивност на въздушните вълни и да ги комбинирате с вибрациите изцяло според желанието
си.Това бижу може да Ви потопи във вълни от възбуда с изключителна лекота, както в спалнята, така и под душа или във ваната – Curvy 2+ е водоустойчив (IPX7) и ще Ви придружи във всяко едно палаво приключение. А ако изгуби мощност, лесно можете да го презаредите с литиево-йонната му батерия, като използвате приложения магнитен USB кабел.
 Как функционира приложението Satisfyer Connect?

Приложението Connect App разкрива пред Вас напълно нови приключения, изпълнени с възбуда. Изтеглете го безплатно за iOS или Android на своя смартфон, таблет или Apple Watch. След това можете лесно да свържете Satisfyer Double Joy с електронното си устройство чрез Bluetooth или интернет, и да се развихрите – пред креативността Ви не съществуват граници!

Пренасяйте околните звуци под формата на вибрации към вибратора или превърнете любимите си плейлисти от Spotify в еротични ритми, които да възбуждат и двама ви!

С приложението Satisfyer Connect също така можете да споделяте своите вибрации и с други хора, при това в целия свят. А за малко повече тръпка можете да предоставите управлението на своя Double Joy на някой друг или пък Вие да поемете контрол.

Приложението Satisfyer Connect отговаря на изискванията на ОРЗД, както и на тези на разпоредбите за защита на лични данни, валидни в Германия и Европа.

Потопете се в напълно нов свят на еротични приключения и се насладете на възбуждащи часове сладка игра!

Материал и поддръжка

СИЛИКОН – Чудесен материал, тъй като е непорест, не задържа миризми и бактерии, и се хигиенизира лесно – достатъчно е само да го почистите с вода и сапун. Висококачественият силикон е устойчив на температури (когато няма електрически елементи във вътрешността му).
Силиконът е подходящ за хора с алергии (особено към гума и латекс), тъй като този материал е хипоалергенен (не съдържа вещества предизвикващи алергии). Силиконът запазва външния си вид по-дълго във времето от останалите материали.
Силиконът трябва да се съхранява отделно от други силиконови играчки и да не се използва с лубриканти на силиконова основа, тъй като може да се получи слепване и нарушаване на повърхността на играчката. Използвайте само с лубриканти на водна основа или хибридни лубриканти, на които е упоменато, че са подходящи за силиконови играчки.
За производителя
SATISFYER е играчката, която предизвика истинска революция в света на секса и мастурбацията, като въведе въздушната стимулация. Днес играчките с въздушна струя можете да намерите при почти всеки производител, но Satisfyer е пионерът в тази област и именно в тяхната широка гама на насладата ще откриете невероятно разнообразие от въздушни стимулатори за любителките на оралната любов. Разбира се, има и класически модели секс играчки, като вибратори и анални броеници – за всекиго по нещо!
Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Срок за доставка

Диаметър
Материя

Размер

Цвят