+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

86.00 лв.

Силиконова анална броеница Kink

Продуктов номер: 105-798

Изпитайте дълбоко анално удоволствие с претеглените силиконови анални топки, включващи изключителен дизайн от Doc Johnson.

[gtranslate]
Марка:
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

86.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Изпитайте дълбоко анално удоволствие с претеглените силиконови анални топки, включващи изключителен дизайн от Doc Johnson. Стимулиращата дебела форма и вътрешните движения на тези претеглени анални топки създават наистина уникално усещане, подобно на това на топките на Ben Wa, под форма, която е 100% безопасна за дупето. Изработена с напълно затворен силиконов дизайн и прикрепен край за лесно отстраняване, всяка от 3 -те претеглени топки се гордее с интензивна 13,75 см. обиколка. Колко можеш да вземеш?

Kink от Doc Johnson е вълнуващо сътрудничество с Kink.com за създаване на колекция от висококачествени автентични фетиш артикули, подходящи както за дългосрочно практикуващи, така и за нови посветени.

Характеристики на Силиконова анална броеница Kink:

  • Размери на продукта: 4 x 3 x 34 cm.;
  • Тегло на продукта: 281 грама;
  • Диаметър на продукта: 4,4 см.;
  • Дължина за поставяне: 28,5 см.;
  • Материал: Силикон.

 

Избягвайте използването със силиконови смазки.Използвайте с подходящ лубрикант на водна основа.След употреба измийте със сапун и топла вода или с препарат за почистване на секс играчки.

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Диаметър

Цвят

Доставка от:

Материя

Размер