+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

699.00 лв.

Секс машина Premium Travel FuckMachine 2.0

Продуктов номер: 103-804

Машината Hismith Premium Travel Fuck Machine 2.0 може да е с малки размери, но мощността на тягата е по-голяма, отколкото бихте могли да си представите

[gtranslate]
Марка:
SKU 103-804 Категория:
Доставка от: Германия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

699.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Машината Hismith Premium Travel Fuck Machine 2.0 може да е с малки размери, но мощността на тягата е по-голяма, отколкото бихте могли да си представите … Тази компактна, удобна за пътуване машина предлага до 9 различни секс позиции и 3 скорости на тласкане: позволява ви да персонализирате изцяло тласкащото действие към вашите палави желания. Регулирането на ъгъла от 0-90 градуса позволява по-нататъшно персонализиране. Машината с размери за пътуване е съвместима с всички приспособления KlicLok и Quick Air на Hismith. В комплекта е включено дилдо с модерен лилав цвят. Компактното оразмеряване на устройството означава, че можете да го носите навсякъде и по всяко време – позволявайки умопомрачителни тласкащи действия в движение. Тази машина се предлага с качествено дистанционно управление и дава възможност за забавление без ръце. Основата на машината разполага със здрава вендуза, която я държи стабилно на място, когато се наслаждавате на първокласното удоволствие. Ако искате първокласно ударно и тласкащо действие, което можете да вземете със себе си, където и да е приятното приключение, тази удобна за пътуване машина за пътуване Hismith Pro Traveler може да бъде вашият перфектен продукт!
ExtraThis може да се управлява чрез смартфон. Пакетът включва: 1 X Pro Traveler | 1 X силиконов дилдо (15,25 см) | 1 X Преобразуване на адаптер | 1 X дистанционно управление (1 x AAA не е включен) | 1 X захранване | 1 X Ръководство на потребителя. Пакетът се доставя с обикновена кафява кутия, без чувствителни думи върху опаковката.
Размери на продукта 35x 10,5 x 7,4 cm
Водоустойчив Не
Bodysafe Да
Материал RVS, пластмаса, алуминий
Дистанционно управление Да
Свързва се със смартфон Да
Всмукателна чаша Да

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя