+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

1 299.00 лв.

Секс машина Fetish Fantasy Series International Portable Sex Machine – Black

Продуктов номер: 102-159

Ако търсите секс машина, подходяща за пътуване, която може да работи с всякакъв електрически ток в света, Fetish Fantasy Series International Portable Sex Machine е идеалният избор за незабавно удовлетворение!

[gtranslate]
Марка:
SKU 102-159 Категория: Етикет:
Срок на доставка: 6 - 9 дни

1 299.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Ако търсите секс машина, подходяща за пътуване, която може да работи с всякакъв електрически ток в света, Fetish Fantasy Series International Portable Sex Machine е идеалният избор за незабавно удовлетворение! За разлика от по-големите и по-обемисти електрически машини, този преносим секс симулатор лесно се побира във вашия куфар и разполага с универсален адаптер за захранване, който безопасно поддържа мулти-стандартни напрежения в почти всяка страна. С вградения предпазител за пренапрежение, глобалният конвертор ви позволява да се наслаждавате на мощни и преносими плъгини в целия свят! С дължина само 20 сантиметра и с тегло само 3 килограма, този продукт включва 4 супер-силни вакуумни чаши, 2 сменяеми дилда, 2 регулируеми велкро крака и стремена за ръце, удобна дръжка за носене и мощен USB-захранващ плъгин-вибратор, който служи като контролер на машината. Перфектен за вътрешно или външно стимулиране, супер-силният контролер е създаден от силикон за безопасност на тялото и има отделни контроли за силата на вибрацията и интензивността на машината.
Гладкото, ритмично изтласкване на мощния бутален вал е програмирано да удари правилното място всеки път.При най-бавната скорост секс машината предлага 75 тласака на минута. При най-бързата скорост, тя е 183 удара в минута. За разлика от всяка друга секс машина на пазара, Международната портативна секс машина разполага с двойка регулируеми велкро крака-стремена, позволяващи да доближите секс машината по-близо до тялото за по-интензивно удоволствие, както и да я използвате без ръце. Универсалното устройство разполага с 4 вендузи и ръкохватка за пътуване, които ще предоставят на потребителите безкрайни възможности за удоволствие! Комплектът включва и безплатни мостри от Moist Body Lotion и Refresh Toy Cleaner, както и безплатно перо и маска.
Международната портативна секс машина включва два свободни от фталати TPR вибратори, които лесно се прикрепят към резбованите бутални валове на машината. За да почистите вибраторите, просто отвийте вибраторите от стоманения вал и внимателно измийте с Refresh Toy Cleaner и топла вода. TPR дилдата са без фталат, без латекс и безопасни за тялото.
ВХОД: 100-240V
Лилаво дилдо Дължина: 6.5 ‘(16.5 см) Ширина: 1.5’ (3.8 см)
Реалистичен дилдо Дължина: 7.25 ‘(18.4 см) Ширина: 1.5’ (3.8 см)
Vibe Дължина: 7.5 ‘(19 см) Използваема дължина: 4.5 ‘(11.4 см) Ширина: 1.3’ (3.3 см)

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Срок за доставка

Цвят

Материя