+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

3 999.00 лв.

Реалистична кукла Jesse Jane Life Size Replica Doll – Flesh

Продуктов номер: 103-504

Виждали сте я в 2D, сега я изпитайте на 3D! Тази секс кукла Джеси Джейн е готова да изпълни всичките ви най-мръсни фантазии …

[gtranslate]
Марка:
Доставка от: Нидерландия
Срок на доставка: 6 - 9 дни

3 999.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Виждали сте я в 2D, сега я изпитайте на 3D! Тази секс кукла Джеси Джейн е готова да изпълни всичките ви най-мръсни фантазии … Кралицата на порното може да бъде ваша, за да я чукате, когато пожелаете! Благодарение на авангардни разработки в материала и дизайна, можете да изпитате куклата, която изглежда и се чувства по-реалистична от всякога. Джеси е напълно удобна, от клепачите до краката й, така че можете да се насладите на нейните ултра-реалистични уста, влагалище или анус във всяка позиция, която желаете.
Нейните перфектни гърди с DD-чаша ще се почувстват меки в ръцете ви, като се плъзгат, докато вкарате силно в някой от нейните 3 тесни, текстурирани дупки. Насочете я с твърда ръка в дългата си коса, размахайте възхитителните й зърна и стиснете страхотния ѝ задник. Облечете я в нещо сладко, а след това се забавлявайте още повече! Джеси винаги е готова да ти даде това, за което копнееш!

Използвайте само с лубриканти на водна основа. Избършете повърхността и почистете отворите преди и след употреба с мек сапун и топла вода или препарат за почистване на играчки. Включени са допълнителни инструкции за грижа.

Бижута и дрехи не са включени. Включва масажиращ вибратор.

Тегло на продукта 46267 грама
Спецификации Измерванията:

Височина: 65 ‘/ 165см
Ширина на рамото ’15’ / 38см
Кръг на рамото: 9 ‘/ 23см
Гърди: 33,5 ”/ 85см
Под бюст: 27.5 ‘/ 70см
Талия: 22 ‘/ 56см
Бедра: 34 ‘/ 87см
Бедро кръг: 19 ‘/ 48см
Материали TPE, неръждаема стомана, синтетични влакна, акрил

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Доставка от:

Материя