+19 000 СЕКС ИГРАЧКИ
НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

629.00 лв.

Реалистичен мастурбатор с глас Dirty Talk Interactive Fuck Me Silly

Продуктов номер: 206-458

Пригответе се да се чукате на най-злобната малка нимфотка, която някога ви е говорила мръсно! Представяме серията Dirty Talk на Fuck Me Silly masturbators, първите интерактивни приятели от Pipedream Extreme Toyz.

[gtranslate]
SKU 206-458 Категория: Етикет:
Срок на доставка: 6 - 9 дни

629.00 лв.

Изчерпан

За да знаеш повече

Пригответе се да се чукате на най-злобната малка нимфетка, която някога ви е говорила мръсно! Представяме серията Dirty Talk на Fuck Me Silly masturbators, първите интерактивни приятели от Pipedream Extreme Toyz. Комбинираният невероятно реалистичен мастурбатор Fanta Flesh stroker със супер секси глас и мощни вибрации, за едно незабравимо сензорно изживяване! Щом я докоснете и чуете нейния секси глас, няма да можете да се удържите!

Всички серии на Dirty Talk Super-Strokers разполагат с вграден акустичен високоговорител, който допълва невероятния реалистичен материал! Използвайки изключителната технология за активиране на движението, това мръсно момиче ще ви каже колко добре се чувства и какво иска да правите с нея всеки път, когато тя се размърдва. Колкото по-бърз е ритъмът, толкова по-често тя крещи и стене!

Но този фантастичен мастурбатор не е само шум, тя доставя вълнуващи вибрации всеки път, когато говори! С помощта на мощен виброкуршум, свързан с вътрешния сензор за движение, вие получавате едновременни вибрации с всяка дума, която тя казва всеки път, когато я движите!

Изработена от Fanta Flash кибер кожа, супер меките вътрешности се чувстват точно като истински! Свободният от фталат материал без латекс имитира външния вид и усещането за истинска кожа и нежно обгръща всеки сантиметър на вашия член. Ще ви харесат топлината и ултра-реалистичните свойства на невероятната Fanta Flesh, и това, което наистина ще ви докара до лудост, е нейния неустоим глас!

Когато сте готови, не се притеснявайте за нищо! За да я почистите, изплакнете отворите с топла вода и почистващ препарат за играчки, подсушете добре и използвайте Revive пудрата/включена в комплекта/, за да я възстановите до първоначалната мекота. Гласовото устройство е защитено от пръски по време на почистване, но НЕ ТРЯБВА да се потапя под вода.

Ширина: 23,5 см
Височина: 15,2 см
Дълбочина: 18.4 см
Дължина на аналния отвор 11.4 см
Тегло:4,76 кг
Включени батерии, включени аксесоари за почистване на играчки,включен лубрикант

Информация за батерията: акумулаторна чрез USB (включена)
Материал: термопластична гума (TPR)

Кратка информация

Допълнителна информация

Тегло 1.00 кг
Цвят

Срок за доставка

Материя

Размер